English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 10.11.2024
Svátek slaví Evžen, zítra Martin.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 10.11.2024
Svátek slaví Evžen, zítra Martin.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Negativne myšlienky

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Negativne myšlienky

becky
07.01.21
15:35
Nereg.

IP: 195.91.30.*
Ahojte. Prosím Vás poradí mi niekto ako sa nenechať ovládnuť negatívnymi myšlienkami? Som veriaca a snažím sa môj osud ododvzdať do rúk pána a anjelov ale je to veľmi ťažké. Mám stále pocit že musím mať nad všetkým kontrolu. Zomrel mi pred 4 rokmi otecko a od vtedy je to so mnou ešte horšie. Navyše mám vztah a som zamilovana do ineho muža ktory o mna zaujem nema, jedine tak užiť si a to je všetko. A ku tomu všetkému mám neustále nejaké zdravotné problémy, už nevládzem. Vedel by mi niekto poradiť? Ďakujem pekne.

hns
10.01.21
17:54
Nereg.

IP: 78.80.24.*
Snaha mít nade vším kontrolu je mylná. Máme kontrolu jen nad málo věcmi. Hlavní je ovládnout mysl a řeč. Více v mé odpovědi ve vlákně Nevím jak dál se životem.

Nagual
13.09.21
23:47
Nereg.

IP: 89.177.66.*
"Som veriaca a snažím sa môj osud ododvzdať do rúk pána a anjelov... "

Aha, tak v tom možná bude ten problém, od toho bych se odpíchnul :) Možná ti zdravá intuice říká, že není dobrý svůj osud nikomu odevzdávat?

Důležitý je hlavně vědět, CO je to za negativní myšlenky. Ty myšlenky pramení z nějakýho tvýho hluboce zakotvenýho strachu. Pochop, co je to za strach, a pochop, PROČ ho máš. Možná ti to přijde zvláštní, ale každý z nás má z něčeho strachy, a hlavně různí lidé mají velice odlišné strachy. Potom i jejich myšlenky mají odlišný charakter.

Musíš se dostat pod ně. Pak je teprve můžeš vykořenit.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)