English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Nerozumím snu

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Nerozumím snu

Nikki
29.03.17
12:26
Reg.25.2.19

Zdravím. Opět jsem měla sen, který bych s vámi chtěla sdílet, ale vůbec mu nerozumím. :/

Seděla jsem někde venku, protože kolem mě byla příroda. Před sebou jsem však měla tmu, do které jsem hleděla. Říkala jsem, že musím otevřít své vnitřní oko, že se stanu vesmírem, přeměním se na energii apod. Svět kolem mě se točil, ale já stále hleděla do tmy, ve které se pak zablesklo oko. Lekla jsem se, ale stále jsem do té tmy hleděla.
Poté jsem se už ze strachu probudila.

Dracizena
30.03.17
22:28
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Sen Ti říká, abys hleděla do tmy... Zavři oči a dívej se do své tmy a dívej se do dálky a tam odtudy budou k Tobě přicházet světla... jsou to andělé...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Horoskopy na 2025
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2025?
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)