English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Nevěra

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Nevěra

mayly
26.09.10
20:35
Reg. před 2016

Měla jsem sen a to takoví že mi můj přítel byl nevěrný ted spolu nejsme je totiš v zahraničí kuli práci a zatím bydlí u sví sestřenky ktera mu nabídla pomoc ona ma dceru . A právě ten sen byl oní a o mým příteli takže sen byl takoví: on byl tam ale přijel domu , a nějak jsem se dozvěděla o nich dvou ano přiznal se a ještě mi při tom vyprávěl jak to pro Ní bylo těžké když odcházel . A PŘITOM plakal ketly mu slzy po tváři a to jenom kuli ní vubec mu to nebylo líto vůči mě . Vůbec nevím co si o tom snu mám myslet protože si každej den píšem přes pc.A každej dem mi píše a říká protože spolu i mluvíme, jak moc mu já i děti chybíme a jak nás má moc rád a že všechno musíme vydržet a hned jak bude mít praci a vše v Anglii vyřídí tak budem spolu . hned ráno po tom co se mi sen zdál. jsme si ráno psaly a psal že měl sen ve kterým jsem byla já a že z toho měl radost že mě vidí ve snu a o malím synkovi že se mu zdálo že jsem mu měla říct že je chudokrevný hned se mě ptal jestli je malej zdravej .No tak nevím co si mám o tom mým snu myslet.

Marie Hellmuthová
31.10.10
18:01
Nereg.

IP: .*
jeden sen nic neznamena, je to mozna jen vase podvedoma touha po nem a skryta zarlivost a strach----

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Strom života
Dny šťastné i smolné - vygenerujte si svou tapetu na počítač. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)