Martin Bruh 28.07.20 06:49 Nereg. IP: 46.135.8.* | Takže se mi před pár dny zdál sen kde to začlo tim ze sem byl někde na ulici v noci když pršelo. Pak přišli nějaký 2 chlapy a já se jich bál. Najednou za mnou začali utíkat, a já zalezl do obchodu a tam sem před nimi skákal přes překážky (zdi A regály), šplhal sem po zdech a hrozně sem byl mrstny. Pak sem před nima po dlouhé době zdrhl do sklepa obchodu kde byla garáž. Já utekl přes ni a skákal sem přes ploty co byli venku abych se dostal pryč. Pak sem narazil na nějakýho člověka co byl asi zaměstnanec obchodu šel sem k němu a pak sem se probudil. Tyhle sny se mi zdají vícekrát. ale pak mi docvaklo ze jsem ten sen měl asi tak před 5 letmi jako malej 9letej kluk. Dřív se opakoval jen 3x asi v jeden týden a najednou z ničeho nic za 5 let je ten sen zpět. Fakt nevím co s tím mám dělat pomůžete mi prosím? Moc děkuju za přečtení. |
|
Konstantin 03.08.20 06:11 Nereg. IP: 176.98.110.* | -- -- -- -- Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze. -- -- -- -- |
|
Dracizena 11.08.20 22:20 Nereg. IP: 178.255.168.* | ZDRAVÍM MARTINE... Anděl snový Tě upozorňuje na období, ve kterém budeš chtít před něčím utéci... možná studie? Skrze překážky se musí projít a když se přeskakují a nebo obchází, oni jsou duchovně živé a časem si opět na tebe počkají... a smůla se pak opakuje a jak se říká, lepí se na paty... |
|