Denny 359 02.10.16 21:51 Nereg. IP: 78.102.242.* | Zdravím, neustále se mi opakuje jeden a ten samý sen. Je o tom, jak jsem sám ve starém půdním pokoji ve starém domě kde jsem před 4 lety bydlel. Pokoj je na vlas stejný jako když jsem tam žil. Jen tak si ležím na posteli a najednou se rozrazí dveře a tam je stará žena která se mi jeví jako vznášející se žena ze které visí maso, kůže a jsou vidět její kosti a vydává nepříjemný skřek nebo řev.. nevím jak to popsat. Popadne mě a já nemůžu křičet. Poté mě vleče do velké díry v komínu od starých kamen a já se začnu dusit. Pak sen většinou končí. Zdá se mi to asi 4x-5 týdně od té doby co jsem se odstěhoval z toho domu. Co mě ale hodně děsí je, že asi před 2 měsíci se mi začala občas mezi tím zdát verze kde se ve snu už nacházím v pokoji kde právě bydlím. ale děje se to samé jen mě vytáhne ven z pokoje a pak se probudím. Nevíte někdo co to znamená? (Daniel 19) |
Dracizena 08.10.16 22:57 Nereg. IP: 92.62.225.* | Daniel, napiš mi na meil, jsem seznam.cz ... .bude to na delší psaní, jak vypadá... každopádně... budeš se muset naučit vizuální rituálek, jak odvádět duše mrtvých... Máte jich v rodové linii neodvedeno hodně... Farář neodvede, jen posune... musí odvést mrtvé člen rodu... |