English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Opakujicí se sen s duchem v domě

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Opakujicí se sen s duchem v domě

Marion
25.03.15
23:15
Nereg.

IP: 46.175.177.*
Dobrý den rád bych se chtěl dozvědět proč se mi zdají, čim dál častěji sny o duchovi který je v mém snu v domě? Ten sen se odehráva v nějaké části bytu a zničeho nic se mi zjevý postava která jde ke mě, například dnes večer to bylo když se mi zdálo o mém otcovi a naších neshodách, něco sem mu řekl pak sem si v tom snu něco pomyslel a zničeho nic duch přívital do mého snu. Tyto sny se mi čim dál častěji zdají a většinou jse z těch snů probudím spocený a jestě se kolikrát slyším křičet. Pak už neusnu. Díky

Dracizena
26.03.15
11:23
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Marion... važ si těchto snů a dej si dlaně na srdíčko a děkuj za ně, že Ti vytekly potem z těla ven, do těla aurického...
Toto jsou léčivé sny, kdy tělo dědičné energie vytlačuje z těla ven a aby se tak dělo, musí buňky do tohoto procesu zapojit i mysl a když to nejde, zapojí tělo noční mysl skrze sny které si ale člověk pamatuje... A to je Tvůj případ.
Ten Duch je energií ve Tvém těle, které je tím DOMEM... Ve snech je dům a nebo svět, obyčejně tělem.
Místnosti jsou Tvé orgány a Duch Ti chce ukázat na orgán, který má v oslabení otec a tato energie by normálně Ti sedla na stejný orgán v dědičné linii, ale Tvůj Anděl Strážný tu energii duchovní vede a vyvádí ji z Tvého těla ven, ale Ty musíš být řidič této energie.
Proto anděl snový si žádá, aby ses všiml, co Ti stínuje a Ty ses všiml a šel jsi se svým snem na trh... klobouk dolů...
Je třeba znát zdravotní potíže otce a jeho rodičů a podle nich budeme vědět, kde se ten Duch chce ve Tvém těle usadit. Ale Ty mu to nesmíš umožnit a já mohu poradit jak na to... Vnímám tam játra, srdíčko a zánět žil...
Otec je kuřák? Ale více si napíšeme meilem/dracizena@seznam.cz, protože jde o samouzdravování Tvého těla, ale i Tvého zázemí.
Ne u všeho mohou být svědci a případná lidská kritika, která by zbořila, co my bychom zhmotnili...
Potem vytéká částečně ta negativní dědičnost a proto se neplaš, když sen Tě zpotí.Ale i snem vytékají energie, které tělo nechce, ale po částečkách a dnes se musí zapojovat do očisty i myšlení, aby to zákeřné vyteklo z těla všechno a proto jsi měl silný pocit, si sen nechat vysvětlit... Napiš mi celé jméno i datum a já se do Tvých písmenek a číslic podívám, svým duchovním mikroskopem... přesně řečeno, se svým Duchem, který umí vysoukat i z jiných těl nastěhované energie, které bloudí a dělají v tělech potíže, i zhoubné...

Dracizena
26.03.15
11:36
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Ještě dodám...
Tělo se umí částečně o sebe postarat a proto se potí a třeba i díky snům. Vytlačuje ze sebe ten nadýchaný a spolykaný humus a dědičnost se umí do těla vsakovat jako ingoust do pijáku a myšlením, tyto hostující energie musíme se svým tělem zase vytlačovat ven.
Proto jsi ve snu i křičel. Tvůj Anděl Strážný čistil plíce tím křikem, vše je k něčemu.
Obyčejně nejde usnout, protože Tělo tě drží v myšlenkách a víme, že myšlenky jsou tažnou silou, i uvnitř v těle.
Počítej s tím, že čas od času nebudeš moci usnout. Nenadávej, jen si říkej "aha, mé tělo se zase z něčeho čistí a mé myšlenky mu jsou nápomocny"... Nebudeš nevyspalý, naopak, budeš mít dostatek energie...
Tvé tělo je inteligentnější jak Tvůj rozum a nechce Tě ničit, ale chce, abys mu pomáhal ho opravovat a to platí pro každého, kdo zde čte informace, které skrze mou maličkost všem posílají bytostí světla, ale i temna... černá bez bílé neexistuje, ale dnes je musí spojit tělesná barevnost a to jsi Ty...

kismet133@seznam.cz
28.03.21
13:34
Nereg.

IP: 77.237.128.*
Dobrý den měla jsem sen a v tom snu bylo že jsem v domě ale z mojí babičkou která už je zesnula a bylo tam i něco jiného moc už si nepamatuji dekuji

hns
30.03.21
09:56
Nereg.

IP: 37.48.19.*
Ve snech se zemřelými záleží na tom, jak se chovají. Pokud jsou v klidu, nic se neděje, jde jen o vzpomínku.
Jsou-li ale nějakým způsobem v úzkých, potřebují vaši pomoc v podobě věnovaných zásluh z vašich duchovních činností, např. čtení svatých textů nahlas (nejdostupnější a nejlevnější metoda).

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)