English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Lidé v tomto domě budou šťastní. ”

Myšlenky moudrých

Casanova

Před zlomyslným se můžeme míti na pozoru, před hloupým však ne. Zlomyslnost možno trestati, nikoli však hloupost.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

opakující sny

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

opakující sny

Soffi
08.10.11
13:14
Nereg.

IP: 85.119.89.*
Stále se mi opakuje sen ..mám pocit ,že mám někde byt,jdu ulici zahnu vlevo a ten dům vidím stále stejný a stále na stejném místě ..je mi smutno ..že o něj přijdu a že jsem tam dlouho nebyla... ... ..

dracizena
10.10.11
22:00
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Sofí napiš mi na meil, sen ti říká něco mnohem důležitějšího, jak si myslíš... Jde o těžkou vibrační hodnotu která se musí nadzvednout, aby se zvládla... nerozumíš nevadí, až pak porozumíš...

soffi
11.10.11
12:25
Reg. před 2016

nějak nevím jak ... ..

dracizena
12.10.11
08:32
Nereg.

nevím ,jestli to píšu dobře sem ... ..ráda bych věděla více o mém snu

anamor.l
13.10.11
14:40
Reg. před 2016

mě se taky upakuje sen..mám z něho zvláštní pocit... dracizeno, poradíte, pomůžete???

Themisa5
15.10.11
15:22
Nereg.

IP: 82.117.156.*
Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat na sen, který se mi vrací, pokaždé je stejný, někdy se probudím v určité chvíli, ale pak se sen zase někdy vrátí a je v něm vždy něco navíc, jakoby pokračoval .. Je to o holčičce, která si hrála venku s míčem a pak se jí míč zakutálí na silnici a když pro něj jde, tak ji srazí auto .. víc nevím .. je mi 17 a ten sen jsem již dlouho neměla a měla jsem ho už od dětství... nevíte prosím co by to mohlo znamenat? .. Děkuji .)) ..

Sofii
16.10.11
14:05
Nereg.

prosím dračíženu napiš mi Soffi

dracizena
17.10.11
15:37
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Themisa... vizualizuj si, že to klubíčko je ze zlaté nitě/slunce je zlaté/a před spaním si sama to klubko vhoď před sebe, a popros ho, aby ti ukázalo směr. Ten konec si uvaž kolem ukazováčku a na kličku, je to důležité, nesmí tam být uzel. Andělé vyciťují co a jak mysl pracuje a Anděl vejde do člověčího myšlení jen tehdy, když mu sám člověk nechá otevřená vrátka a uzel dokáže ty pomyslná vrátka zabednit. Stačí, že se párkrát s někým pohádáš a ten myšlenkový uzlem se zatáhne a Anděl by se nemohl vrátit do své dimenze... Prostě si před spaním proste o SVÉHO Anděla snového... podotýkám, že záleží na slovech a proto si žádejme vždy SVÉHO ANDĚLA a nejlépe, HVĚZDNÉHO...
Tvůj sen Tě nestraší, ale Anděl si žádá aby sis uvědomila co máš čistit ve své karmě... Je to nepozornost která bere i životy... Děkuj svému Andělu snovému, že Tě doslova otravoval tímto jedním snem a 6. smyslem bylo, abys o tom přemýšlela a myšlenka je úklidová četa i policajtem na silnici která Tě vždy zastaví, aby energie nepozornosti šla do opaku a to do pozoru v pozornosti... A takto se mění karmiský děj a stačí si jen sen UVĚDOMIT a vyprosit aby byl světelnou bytostí očištěn... Já mám svou mantru slovo -ÁMEN- opakuj toto slovo aby z něj bylo to klubíčko a pak se nemusíš bát o svůj život a můžeš pomáhat i druhým... Slovo ÁMEN je jen slovo, ale to slovo je BYTOST tam kam člověk nedohlédne ani myšlenkou. Ta BYTOST nás stvořila a proto její jméno zná celý lidský svět pod stejnou písmenkovou skladbou. Ano, pobožnost toto jméno roznesla po celém světě, ale pobožné není, je jen ZBOŽNÉ a uzdravující, a to pobožní vůbec netuší...

dracizena
17.10.11
15:50
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Soffí a každý komu se opakuje sen... chce s vámi mluvit váš ANDĚL, a stačí, když se pomyslně budete obalovat do duhy, nebo do slunečního paprsku který vidíš, jak proudí do bytu. Bal se do něj jako do kouzelného koberce a tím se mění karmický osud který visí na vlásku a proto Anděl snový Tě chce tím jedním snem probudit a to buď k očistě nějakou svou mantrou+modlitbou+vizí a nebo hlubší, duchovně léčitelskou prací na svém těle... ale to je na delší vysvětlování a spíše po meilu než veřejně, protože kritika některých přihlížejících lidí, by vám trhala myšlenkové toky a co radím, by přišlo v niveč, nenavázalo by se do vašich myšlenkových pochodů. Lidský druh je velmi silným vibračním tokem, ale i kladivam, mečí, i nožem, pokud je člověk v zášti k bližnímu...

anamor.l
20.10.11
13:46
Reg. před 2016

dracizena: anamor.l@seznam.cz můžete mi prosím Vás napsat? Děkuji.

Loner91
14.01.13
19:18
Reg. před 2016

DObrý den přeju , potřeboval bych poradit s jedním snem,jen to tu nechci rozepisovat,je to složitější a tak bych chtěl poprosil SOFFI aby se mi ozvala na přiložený mail - TheAngelBoy@seznam.cz . Budu moc vděčný za pomoc.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)