English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Brudziňski

S dětmi, s nimiž si rodiče nedělali starosti, často mívají starosti dějiny.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

paralelní světy - sen

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

paralelní světy - sen

Majka123*
30.08.15
08:33
Nereg.

IP: 89.177.76.*
Ahoj, poradi by mi prosím někdo s výkladem tohoto snu ?
děkuji

V Pátek 28.8.2015 jsem měla svatbu /opravdu) a dnes doma se mi zdál takovýhle zvláštní se, ve kterém se protínaly asi 3 nebo 4 reality, ve kterých byl vždy můj táta a já. A tady to je popsané tak, jak jsem si na to vzpomněla teď ráno

Zdál se mi sen o „asi“ paralelním světě, a hned několika, v jednom jsme byli na jachtě, a plavili se po moři, byl tam můj táta a další lidi co neznám, a tam jsem na tátou přišla a sedla si k němu na té lodi na židli a bavila se chvíli s nim, a on pak byl ticho a neodpověděl mi na něco , co jsem říkala nebo se ho ptala a vypadalo to že přemýšlel a koukal někam do dáli na moře.
V jiné realitě jsem našla obrovitánský dveře, patřili do nějakého velikánského kamenného chrámu, které byly zavřeně, tak jsem je šla zkusit otevřít, šlo to a najednou jakoby „střih“ a vše v tom světě bylo najednou jakoby zmnohonásobené (víc všeho (zeleně, jídla, ovoce, lidí,prostě všeho, vše vzkvétalo rychleji) a tak), tak po nějaké době, nevím proč, mě napadlo, že jsou nějak divně otevřené a že je zavřu. Tak tedy zavřela jsem je a ony se nějak posunuly do jiné polohy a najednou jsem se ocitla nad lodí (jako ve vzduchu, jen pohled na ni), která za sebou vlekla loď s nákladem, a kus za nákladem na moři se udělal vír a loď stáhl a ta se ztratila. Ta co jí táhnula se potopila pod vlnou, ale neviděla jsem jestli jí vlna jen ohodila, jen že byla pod vlnou a nebo jestli se potopila úplně.
A pak jsem zase byla najednou v jiným světě, kde jsem šplhala po nějaké liáně, pode mnou šplhala kamarádka a předháněly jsme se, kdo bude dřív nahoře.
A pak zase další svět, nebo možná stejný jak už jsem byla, ale to nevím, kde byl zase jen táta, já a další lidi, který neznám a byl , přišlo mi takový smutný, že táta byl takovej zamlklej a pořád nad něčím přemýšlel... ..

A to je zatím vše, třeba se mi to bude zdát dál, uvidím ….

a probudila jsem se v 6,59 ….. ve snářích toho moc není a nebo když je, tak v každým něco jiného, tak z toho nejsem moudrá

jinak možná to má taky význam, ale včera večer (29.8.15) dávali v tv jack a fazole, ale to jsem neviděla,jen vím, že to bylo. A o tom, že pojedeme k moři jsme se bavili včera jen tak. Tak to může mít následek toho moře a toho šplhání po liáně

Dracizena
31.08.15
16:44
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Majka, gratuluji...
Sen Ti jen ukazuje minulé životy, i s těmi lidmi, které máš dnes kolem sebe.Ano, mnohé máme kolem sebe i v minulých životech a budeme je mít, i v budoucích... S otcem jsi byla mořeplavec a velká vlna vám chtěla vzít životy...
cesta do chrámu... žila jsi v kultuře, která byla bohatá, nic Ti nechybělo a zase jiný život, kde jsi šplhala po liánách a to byl prales, to je jasné... atd... a co Ti tyto životy chtějí říci do manželství? Vše se opakuje a proto někdy budeš, jakoby pod vlnou, jindy budete mít nádherný vztah, příště, jako bys chtěla odplout... a někdy se budeš cítit v manželství, jako na houpačce... ale to je život a v manželství prožíváme to, co jsme prožívali v minulých životech... ber to na vědomí a snaž se vždy vybruslit z nějakých zbytečných manželských rozepří... pamatuj, že i on se bude chovat tak, jak se do něj vtlačily minulé životy... stačí si to uvědomovat a půjde život hladce...

DJD
03.09.15
12:48
Nereg.

IP: 82.117.143.*
Prosím, pomůžete mi někdo vyložit opakovaný sen?
Opakovaně se mi zdá o tom, že jedu v autě, těžknou mi oči, až se zavřou a já vždy jen na chvíli je mohu trochu otevřít a tím zjistím, kde vlastně jsem. Auto řídím po slepu a nevím, kam jedu a cítím strach a bezmoc. Bývá to cestování v noci i ve dne. vidívám krajinu i různé domy, které pak občas najednou vidívám i ve skutečnost, když někam cestuji a najednou se mi to vrátí, že ten dům jsem už viděla ve snu.
Pak se mi opakuje ještě sen, kdy se mám vdávat a vždy to má být před dvanáctou hodinou a já vždy v tom snu vím, že to nestihnu...

Děkuji...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Numerologie data narození
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše datum narození?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)