galeriab 29.12.11 18:37 Nereg. IP: 85.248.5.* | Mna by zaujimalo co znamena nasledovny sen ktory sa mi snival:
Bola som mrtva a stala som pred branou ale pekelnou. Bol tam diabol a chcel ma tam mat. Ja som dostala paniku a zacala som sa modlit prezehnavat a kricala som ze uz verim v boha ze nechcem ist do pekla. Potom som si myslela ze ked sa zrutim z vysky na zem ze sa zobudim tak som padala do prazdna ale zase som neskor stala pred tou branou.
Dakujem :-) |
|
Dracizena 03.01.12 23:37 Nereg. IP: 213.151.77.* | Galeriab... velice dobře rozumím Tvému snu, ale nebude se mi touto cestou dobře vysvětlovat... Určitě mi napiš na meil... Máš udělat změnu v cestě za Bohem... Máš jít za ním z druhé strany, ne jako Tvá babička... Ona vyšlapávala cestičku i pro Tebe, ale netušila, že Ty dnes musíš vyšlapávat novou cestičku nahoru po které budou stoupat do duchovního zrání potomci a nejen z vašeho rodového toku... Cesta do duchovna se dá přirovnat cestě na vrchol hory a Ty budeš vyšlapávat novou cestu a proto po té staré Tě sám Ďábel nepouští, protože bys nedošla do zdraví... A kdo je Ďábel? Anděl který lidstvu dnes podává pomocnou ruku, je mimo jiné i lidskou krví.Tak proč vidět Ďábla zkresleně, když je součást lidského těla. ON je na nebi, ale drží lidská těla svým mimozemským umem zde na Zemi... |
|
galeriab 10.01.12 18:51 Nereg. IP: 178.40.187.* | mohli by ste mi dat svoj e mail? |
|
galeriab 10.01.12 19:44 Nereg. IP: 178.40.187.* | uz som si ho nasla a napisala som Vam |
|