Nestastna 08.03.10 11:37 Nereg. IP: .* | Zdalo se mi ze na narozeniny me sestry urel muj pes. Za nedlouho slavila sestra narozeniny, ale to ja uz zapomnela na muj sen.. Verte nebo ne, muj pejsek opravdu zemrel na zastavu srdce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ |
|
DAR 14.03.10 18:27 Nereg. IP: .* | Ahoj,
je to těžké, mám taky pejska a jsou mu teprve tři roky a nedokážu si to představit, až to jednou přijde. Věř, že dar je, že si ho mohla mít, že jste spolu byli a zažila jsi s ním úžasné chvíle. Tak jak je to se zvířátky, je to i s lidmi, přicházejí a odcházejí. Nebuď smutná, sen tě chtěl jen připravit na bolest, která měla přijít, určitě je mu lépe. Ozve se ti, věř mi a netrap se za něho, byl by z toho smutný. Neboj se, bude lépe. Pak se jen budeš usmívat vzpomínkou na něho. Hodně síly. |
|
ajvy 23.04.10 02:02 Reg. před 2016
| Kazdy jednou musi odejit,sotva co se narodime-umirame,samotne mne umrel pejsek a je 3 roky po smrti a stale na neho vzpominam,po case si koupis jineho.nebo ti nejake zviratko vleze do cesty,hodne lidem stvoji zkusenosti se nejake zviratko vratilo,nejak do cesty a pak koukali jak je podobne tomu.co jsi mela,on se ti vrati,mozna v pejskovi novem nebo jinem zviratku a nech ho odejit,poprej mu,at se ma v nebicku pekne,tyhle veci se stavaji a to je zivot,mej se pekne pa |
|