maminkaeva 28.12.10 09:53 Nereg. IP: .* | Prosím ,máte s tím někdo zkušenosti?Mám strach o svou dceru. |
|
kelišová 28.12.10 10:24 Nereg. IP: .* | Maminko evo , jestliže dcera chodí na pravidelné prohlídky k lékaři , nemusíte se ničeho bát .Na prohlídkách sestra pravidelně měří budoucím mamkám tlak , "ozkoumá " moč , prostě jsou pod dohledem ... .V porodnici se také vše kontroluje .
Jinak - ano - mám s tím osobní zkušenost .
Přeji ať se radujete z děťátka , ať už to bude holka a nebo kluk a Ať jsou oba zdraví. |
|
maminkaeva 28.12.10 13:26 Nereg. IP: .* | kelišová... právě ,že my žijeme v Britanii,zde nemají gynekologii vůbec.a jim je to jedno ,chodí se jen k asistence porodní,vůbec těhotné neprohlédnou... a do porodnice jen ,když odejde voda a nezajímá je to ,jestli rodí poprvé..je to hrůza zdravotnictví zde.Ona má již britské občanství..mám o ni strach... .děkuji za odpověd.. |
|
maminkasona 28.12.10 14:09 Nereg. IP: .* | maminko evo, nemalujte certa ne zed, ona je rozumna holka, tak vi asi jak v te anglii to uz chodi a mozna i kdyby sem prijela ne celou dobu cekani miminka, memuselo by to zrovna dobre dopadnou. Pro vse vidite hned cerne... ..Potom sa to totiz i cernym stane... ..zmente uhel pohledu a miminko se narodi v pohode i tam. |
|
evo 28.12.10 22:41 Nereg. IP: .* | pomohou vam sedativa |
|
maminkaeva 29.12.10 05:14 Nereg. IP: .* | a Vám pomůže ,dostat pár přes pusu,ubožačko! |
|
dalaraa 29.12.10 13:28 Reg. před 2016
| I já mám osobní zkušenost s preeklampsii. Je to sice nebezpečné, ale není nezvládnutelná. Preeklampsie se objevuje u porodů častěji, než se o ní mluví. Porodní asistentky tohle dobře vědí, jsou školené a dokážou ji poznat. Je důležité, aby jsi se uklidnila a dokázala svoji dceru podpořit. Bude tě potřebovat i když těhotenství a porod bude probíhat normálně.
Jestli tě to uklidní, tak já v kartách nevidím žádný problém, který by měl nastat. |
|
maminko v Anglii 29.12.10 17:06 Nereg. IP: .* | ty katastroficke scenare jsou fakt na sedativa, nezobte se a dejte si je |
|
anonym 29.12.10 23:14 Reg. před 2016
| |
|
Theodor 30.12.10 09:47 Reg. před 2016
| maminkaeve: xtheodor@seznam.cz jsem lékař.
Ve zkratce: je důležité hlídat základní oběhové parametry, mimo jiné krevní tlak, hladinu cukru, srdeční frekvenci. Vaše dcera nejspíše chodí General Practice, ten to zvládne. Pokud máte v ruce nějaké vyšetření lékařem v poslední době, dejte mi vědět. Jestli ne, zkuste zajistit změření krevního tlaku a hladiny cukru a srdeční frekvence.
Dcera se cítí nemocná? |
|
|
Theodor 30.12.10 09:49 Reg. před 2016
| pro ostatní políček: má li matka obavy o dítě, je to pochopitelné, takže pokud nemáte radu, zkuste si alespoň odpustit nemístné komenty, děkuji. |
|
Merit 30.12.10 16:10 Reg. před 2016
| Theo, konecne jsi dorazil :-D***tyblaho..
maminko evo.. ted uz ti poradi nekdo, kdo tomu rozumi a kdo i citi ;-))
ted jsi v tech nejlepsich rukach, co tu znam.. ;-) |
|