nyna28 24.07.11 19:56 Nereg. IP: 95.102.109.* | V poslednom čase sa mi vôbec nedarí, či je to vo financiách, vzťahoch, som bez práce už 9 mesiacov aj napriek intenzívnemu hľadaniu.Preto si myslím, či ma niekto náhodou nepreklial.Prosím, pomôžte mi.Ja Monika 5.9.1980. Ďakujem. |
|
tuzba 26.07.11 21:59 Reg. před 2016
| ahoj ja mam ties taketo poblemy a tak tiez hladam pomoc aj ja si myslim ze som prekliata a o to horsie moju rodinu postihuju choroby ktore su tazko liecitelne alebo vobec ak bysi nasla niekoho kto byti dokazal pomoct prosim daj mi vediet ,ahoj
|
|
nyna28 29.07.11 11:01 Nereg. IP: 78.99.152.* | ahoj, no, pokusim sa niekoho nájst, a ak sa mi to podarí, urcite ti napísem.Ak más moznost sledovat vestiaren na kanály DOMA, tam obcas jeden muž zistuje telefonujucim ci su prekliaty a ak ano, tak to zrusi.Ale neviem kolko zaplatis za takýto telefonat, ale ak by to pomohlo, treba skusit.Pekný den |
|
tuzba 02.08.11 20:47 Reg. před 2016
| ahoj budem rada dik |
|
Vilma 18.10.11 18:20 Reg. před 2016
| Taky si myslím, že jsem prokletá. Nedaří se mi v podstatě nikde. Oba rodiče předčasně zemřeli na rakovinu a většina ostatních předků taky. Podle MUDr Jana Miklánka sice mi rakovina nehrozí, nicméně i u něj se dost naplatím. Již splácím víc než vydělávám. Chtěla jsem začít podnikat v ekochovu drůbeže a přes seznamku Lidé jsem si našla Jitku,která taky měla zájem [líbí se mi více ženy]. Ale jakmile jsem jí popravdě napsala, jak jsem na tom, tak mi napsala, že náš vztah nemá cenu, že potřebuje někoho, kdo by zaplatil polovinu ceny zamýšleného statku. Navíc jsem poznala, že je racionálně smýšlející a že bychom si asi stejně nerozuměly. Ale mnohdy ten,kdo se dostane do tísne se stává věřícím |
|