kelišová 13.09.10 11:29 Nereg. IP: .* | Potřebuji pomoci s výkladem tarotových karet ohledně mého zdraví , né že bych nevěděla významy karet , ale vyšlo mi více negativ a člověk pokud vykládá sám sobě - je sebou ovlivněn - když vykládám kámoškám - nemám problém ... .
O co jde - ohledně mého zdraví mi vyšly karty v takovémto postavení mečová desítka
mečová osma kolo štěstí
¨ věž
Jako nic moc ... ..takže prosím o nezaujatý názor druhých , předem děkuji . |
|
Awerty 13.09.10 14:01 Nereg. IP: .* | ahoj kelišová,
nie som nejaký odborník na tarot,ale v každom prípade by som si na tvojom mieste dávala pozor,lebo všetky karty-okrem kolesa šťastia-hovoria o nehode,úraze a podobne... naozaj si dávaj veľký pozor |
|
kelišová 13.09.10 17:12 Nereg. IP: .* | Jo , přepadl mne strach , strach má mít velký oči , tak snad to zachrání to osudové kolo - nikdo neví , kdy ho osud vynese nahoru a kdy ho poníží ... ...
A pozor ? Pomůže mi to , dávat si pozor ? Sakra , volám nebesa na pomoc se všemi anděly , snad na de mnou rozloží svá bělostná křídla ... ..
Díky za výklad ,kelina |
|
Maty 13.09.10 20:04 Nereg. IP: .* | Ahoj keli,
čeká-li Tě nějaká zásadní životní zkouška, přeji Ti z celého srdce, ať ji zvládneš "bez ztráty desítky". Hodně štěstí a klidnou mysl.. |
|
kelišová 14.09.10 11:10 Nereg. IP: .* | Děkuji Ti Maty za podporu |
|
coollady88 15.09.10 15:06 Nereg. IP: .* | Ahojky prosím,nenašel by se tu někdo kdo by mi vyložil karty?Moc děkuji |
|