tom 24.09.10 19:33 Reg.16.5.19
| ahoj lidičky , dávám sem nové téma ohledně zklamání které bylo opravdu velké , bylo to takhle , když sem ještě chodil do školy tak sem tam potkal dívku která byla o rok mladší , po škole přibližně čtvrt roku sme se seznámily a začali sme spolu chodit , první dojem byl moc pěkný ale pak to začalo když sme se měly sejít tak mě napsala že nemůže že jede prič , porvé sem si říkal že teda asi musela jet prič , když sme se měly sejít podruhé tak mě to napsala zase , to už mě bylo divný ale zatím sem to moc neřešíl , řešit sem to začal až když mě to napsala po 5 , tak sem jí psal proč mě píšeš že nejsi doma , do dnes sem neobdržel odpověd , tak sme se rozešli , po nějaké době se opět ozvala a že se mě omlouvá a že by chtěla semnou chodit tak sem jí dal ještě jednu šancy a to byla chiba vyděly sme se jen jednou , po 3 měsícých napsala že se k sobě nehodíme , takže nevím co si mám myslet o tomhle stavu a dodnes to nechápu , tet sem sám sem moc smutnej a čekám na tu pravou a snad se ta pravá najde , všechny moc zdravím a přeji všem moc štastný vztah , ahoj. |
|
Angelia7 25.09.10 12:00 Nereg. IP: .* | Hledání pravé/ho partnerky/a je kolikrát běh na dlouhou trať. Někdo má to štěstí, že potká jednoho člověka a zůstane s ním celý život, někdo jich musí potkat deset.
Nebuď z toho smutný, Tome, uvidíš, jak se tomu za pár let zasměješ, až budeš mít skutečnou lásku u sebe :-)
Nevím, kolik ti je, ale je možné, že slečna neměla moc zkušeností se vztahem, styděla se, měla z toho obavy,... mohlo to být cokoliv.
Hlavu vzhůru a jdi dál. Nakonec budeš hrdý na to, žes to zvládl.
Bude líp
Měj se hezky |
|
Moonlight 25.09.10 20:02 Reg. před 2016
| Tome, ona si tě nezasloužila |
|
tom 26.09.10 19:57 Reg.16.5.19
| mnohokrát děkuji , věřím že bude líp , mějtese krásně a děkuji |
|
tom 05.10.10 19:15 Reg.16.5.19
| Dobrý den , chci se jenom zeptat jestli de nějak zistit kdy budu mít štěstí v lásce , asi mě nezbyde nic jinýho než čekat , co sem potkal holky tak všechny jsou zadaný , ale jenom sem to chtěl zkusit . Děkuji |
|
ninik 21.12.10 15:02 Nereg. IP: .* | on mi řek že později |
|