Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým.
Další myšlenky ...
„ Můj partner bude brát náš vztah více svědomitěji. ”
Snažím se poslední dobou na sobě hodně pracovat a pozoruji změny.Proto by mě zajímalo, jestli vztah s mým partnerem se i dále bude vyvíjet už jen pozitivně a zda jsou kartičky při nás. Kdyby se tu našel někdo ochotný, kdo rozumí řeči karet, byla bych ráda, kdybyste mi něco z mé budoucnosti prozradili.Děkuji Jana 2.5.84, přítel Jiří 8.10.82 | |
že o tom vubec pochybuješ, pravdaže už to bude a JE o.k !!! Máte pred sebou úžasnou budoucnost, skvelou práci - neco se zahraničím a hodne, hodne penez no a casem i dětí. Ste silné osobnosti, máte úžasné čísla v datumech, máte velkou prízeň osudu. Papá ![]() ![]() | |
Hezký den! Máte-li zájem, mohu se na Vaši budoucnost podívat pomocí tarotu, případně horoskopu zrození. Můžete mě kontaktovat na Skype - můj nick Vipetka | |
Dobrý den všem, omlouvám se že se připojuji k této debatě. Jen jsem se chtěla zeptat zda-li bych Vás také mohla požádat o věštbu... Přijde mi že se nějakou dobu pořád točím na místě, jako křeček v kolečku, snažím se a pořád nic... moc si přeji miminko a tak jsem se chtěla zeptat jestli mi kartičky napoví mohu-li se už na miminko těšit, nebo kdy budu moci... Děkuji moc, Eva 15.8.81, přítel Stanislav 5.6.78 | |
NO NAME, ono nestačí se jen na miminko těšit, ale každá matka by měla hmotnit svému děťátku lepší zónu v děloze i v bytě i v tom kočárku. Ta dnešní je hóóódně temná a proto z dětí rostou agresivní a už ne jedinci... Má rada... posílej si vizuálně do těla duhu z oblohy a představou ji nech protékat všemi orgány a v děloze ji nech, aby se stočila do klubíčka jako had Tvé tělesné síly, který bude vyrábět v děloze zdravou zónu . Ta duha je aurou Země, která léčí duchovní lidičky mezi které patříš a proto se zde hlásíš. Vede Tě Tvůj Anděl, protože On ví, že se Ti má narodit jednou jasnozřivé dítě s věděním. A proto jsi to dnes Ty, která mu dělej v děloze ZDRÁVAS podestýlku. Dovol, aby duha protékala i tělem Tvého muže a dotýkala se i spermií. Je to jen představa která není náročná a nebolí, ale je světelně svatá a hojí a uzdravuje... Proč se jiní jen těší a nemusí si čistit tělo od nežádoucích energií? Protože Ty jsi na vyšším duchovním stupni a Tvůj Anděl dokáže měnit i počasí v těle, aby byla zdravá úroda Tvé budoucnosti... BUĎ VE SVĚTLE DUHY NA VĚKY***ÁMEN*ÁMEN*ÁMEN***... modli se, ale ve jménu svém*** ![]() ![]() ![]() | |
to dracizena: Děkuji moc za povzbudivé řádky (i když se přiznám že jsem doufala v maličko jinou odpověď ![]() ![]() | |