English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Diderot

Láska ubírá ducha těm, kdo ho mají a dodává ho těm, kteří ho nemají.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Moje budoucnost".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Moje budoucnost

justonline
15.01.11
21:36
Nereg.

IP: .*
Snažím se poslední dobou na sobě hodně pracovat a pozoruji změny.Proto by mě zajímalo, jestli vztah s mým partnerem se i dále bude vyvíjet už jen pozitivně a zda jsou kartičky při nás. Kdyby se tu našel někdo ochotný, kdo rozumí řeči karet, byla bych ráda, kdybyste mi něco z mé budoucnosti prozradili.Děkuji Jana 2.5.84, přítel Jiří 8.10.82

pravdaže
15.01.11
22:25
Nereg.

že o tom vubec pochybuješ, pravdaže už to bude a JE o.k !!! Máte pred sebou úžasnou budoucnost, skvelou práci - neco se zahraničím a hodne, hodne penez no a casem i dětí. Ste silné osobnosti, máte úžasné čísla v datumech, máte velkou prízeň osudu. Papá

Vipetka
17.01.11
13:08
Nereg.

Hezký den!
Máte-li zájem, mohu se na Vaši budoucnost podívat pomocí tarotu, případně horoskopu zrození.
Můžete mě kontaktovat na Skype - můj nick Vipetka

No name
16.02.11
12:19
Nereg.

Dobrý den všem,

omlouvám se že se připojuji k této debatě. Jen jsem se chtěla zeptat zda-li bych Vás také mohla požádat o věštbu... Přijde mi že se nějakou dobu pořád točím na místě, jako křeček v kolečku, snažím se a pořád nic... moc si přeji miminko a tak jsem se chtěla zeptat jestli mi kartičky napoví mohu-li se už na miminko těšit, nebo kdy budu moci... Děkuji moc, Eva 15.8.81, přítel Stanislav 5.6.78

dracizena
16.02.11
15:29
Nereg.

NO NAME, ono nestačí se jen na miminko těšit, ale každá matka by měla hmotnit svému děťátku lepší zónu v děloze i v bytě i v tom kočárku. Ta dnešní je hóóódně temná a proto z dětí rostou agresivní a už ne jedinci... Má rada... posílej si vizuálně do těla duhu z oblohy a představou ji nech protékat všemi orgány a v děloze ji nech, aby se stočila do klubíčka jako had Tvé tělesné síly, který bude vyrábět v děloze zdravou zónu . Ta duha je aurou Země, která léčí duchovní lidičky mezi které patříš a proto se zde hlásíš. Vede Tě Tvůj Anděl, protože On ví, že se Ti má narodit jednou jasnozřivé dítě s věděním. A proto jsi to dnes Ty, která mu dělej v děloze ZDRÁVAS podestýlku. Dovol, aby duha protékala i tělem Tvého muže a dotýkala se i spermií. Je to jen představa která není náročná a nebolí, ale je světelně svatá a hojí a uzdravuje... Proč se jiní jen těší a nemusí si čistit tělo od nežádoucích energií? Protože Ty jsi na vyšším duchovním stupni a Tvůj Anděl dokáže měnit i počasí v těle, aby byla zdravá úroda Tvé budoucnosti...
BUĎ VE SVĚTLE DUHY NA VĚKY***ÁMEN*ÁMEN*ÁMEN***... modli se, ale ve jménu svém***

No name
16.02.11
17:07
Nereg.

to dracizena: Děkuji moc za povzbudivé řádky (i když se přiznám že jsem doufala v maličko jinou odpověď ), celou dobu se snažím drobečkovi připravit útulno všude... Dcerka už se také těší, já si do dělohy posílám denně myšlenky s tím, že je má děloha hřejivé, útulné a plodné místo... zkusím dát na Tvé rady a přístup ještě proměním... To že se těším je asi samozřejmě přirozená vlastnost, pokaždé když mám byť jeden den zpožděnou ms hned jsem celá radostná že už a vždy když se dostaví,dostaví se u mě obrovské zklamání a smutek, ale vždy se těším že třeba příště. Proto má prvotní otázka byla prosbou o výklad karet, zda-li mi náhodou nenapoví kdy se můžu těšit abych se pořád nemusela zklamávat... Nevím jestli je to srozumitelné, psát mi moc nejde... Ještě jednou děkuji

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)