English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "to je živý sen??".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

to je živý sen??

Rychlovka
28.03.11
20:35
Reg. před 2016

To co vám sem napíšu mi nebudete věřit... Abedete si myslet že lžeme ale je to tak... .Newím kde začít ale řeknu jen jedno:JSEM ČARODĚJKA ALE JEN PRO BÍLOU MAGII!jsme dvě ale nemáme 3 sestru jdou ponás démoni no hrůza ..stalo se nám to vden kdy byl ten největší měsíc za pár let... .Promněnily jsme se já ted mám tmavé vlasy a oči:(( a kámoška je už zase pravá blondýna... za 10 vtěřin jsme vyrostly o 10 cm..bylo to neuvěřitelné... .Nedokážu se ktomu vyjádřit a jestli chcete věět něco nebo nějak dosvědčit na to vám odpovím dozpráv nechci aby to věděli všichni!!! p.s:MÁM i živé sny usnu někde se probudím něco se děje co neřeknu skončím vě vodě usnu sa pak se doma probudím a jsem celá mokrá!!!

Merit
29.03.11
08:00
Reg. před 2016

Ten zaver me rozesmal :-) (nic ve zlem).. ja to mivam obracene ;-))).

Rychlovka
02.04.11
16:23
Reg. před 2016

nemyslím to co si myslíte ale myslím to že jsem od byhna

Merit
02.04.11
19:17
Reg. před 2016

byhno = bahno? :-)

Rychlovka
05.04.11
19:16
Reg. před 2016

jo... .no to víš byhnoo je běžně používané slovo

Rychlovka
05.04.11
19:16
Reg. před 2016

jo... .no to víš byhnoo je běžně používané slovo

Rychlovka
12.04.11
20:25
Reg. před 2016

XD

MoniSka95
13.04.11
18:12
Reg. před 2016

tak to je jasné kočko... já si třeba taky umím nabarvit vlasya mám to hotové za 20 minut=)... .jinak což se týče těch snů, kdy se ti zdá že jsi u moře a ruku máš v nočníku... to je klasika

Rychlovka
15.04.11
18:21
Reg. před 2016

vtopný..narozdíl od někoho ŽE nočník nemusím používat no a taky jsem se dozvěděla že jsem náměsíčná takže už to nemusím řešit

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)