mahala 19.05.11 14:43 Nereg. IP: 195.146.152.* | Ahoj, ide o to, že už veľakrát sa mi snívajú domy. Rozličné domy. Ten prvý je starý dom. Išla som po niekoľkých poschodiach, každé bolo inej farby: najvyššie červené, potom modré, zelené a prízemie bolo biele. Ďalší dom, čo sa mi sníval, bol v tej istej ulici oproti tomu prvému, v tom sne patril mojej už dlho mŕtvej babke, ktorá v ňom bývala aj s mojimi dvomi mŕtvymi strýkami. Tá ma tam pozývala dnu do kuchyne a hovorila, že ak tam ostanem s nimi bývať, tak ten dom zdedím. Ja som odmietla. A ten najnovší dom bol plný schodíšť, jedno hore, druhé dole a nevedela som nájsť cestu. Znamená to niečo? |
|
Suzie 23.05.11 13:39 Reg. před 2016
| ahoj,odkaz je jasný,máš na sebe pracovať a odmena príde... nie zbytočne si vo sne dostala podmienku ,že ak tam ostaneš bývať,tak ten dom zdedíš.je to ale myslené obrazne nie doslova a preto sa sny musia analyzovať.Pracovať máš na sebe hlavne v duchovnej oblasti ,nestarať sa iba o to,že napríklad čo budeš jesť,proste nie iba veci pozemské,ale rieš aj veci ,ktoré by ťa posúvali vpred,duchovne o level vyššie,čo ale niekedy dosť bolí... |
|
mahala 30.05.11 11:32 Nereg. IP: 195.146.152.* | ahoj, ďakujem, suzie, asi máš pravdu, nejak tak som to cítila aj ja, len som si to nevedela sformulovať do jasného odkazu. Inak, veľmi ma ten sen udivil, pretože s babkou som ja nemala ktovieako blízky vzťah, ani som necítila veľkú spriaznenosť so strýkami. Viem len, že keď som to dedičstvo odmietala, všetci traja sa na mňa dívali a boli veľmi smutní... takí vážni.
Ešte raz, ďakujem ti za pomoc. |
|