English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 22.12.2024
Svátek slaví Šimon, zítra Vlasta.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 22.12.2024
Svátek slaví Šimon, zítra Vlasta.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "ako si "pričarovať " peniaze".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

ako si "pričarovať " peniaze

janulka331
11.08.11
23:42
Nereg.

IP: 88.212.36.*
Vie mi niekto poradiť ako "presmerovať" to k peňazí ku mne a nie odo mňa

oppity
15.08.11
00:27
Reg. před 2016

To bych taky ráda věděla... A klidně by to mohlo být i jako dobrá mzda za dobrou práci jenomže kde takovou najít...

meel
15.08.11
10:09
Reg. před 2016

Peníze jsou energie.. pokud Ti energie utíká pod rukama, budou Ti utíkat i peníze.. Pokud budeš velmi energická a stihneš toho za den mnoho.. Budeš mít i hodně peněz..

oppity
20.08.11
23:52
Reg. před 2016

Meel: ale ji ty, znám babičky, které se celý den otáčely jako čamrda a žily chudě, a boháče, co si jen vozí zadky v autech.

meel
23.08.11
11:48
Reg. před 2016

oppity: člověk, který peníze nechce, nebude mít peníze.. babičky, které znáš jsou spokojení s tím co mají, nebo vynakládají energii na špatných místech.. samozřejmě neříkám, že to co jsem napsal je pravidlo, spíš poučka..

janulka331
26.08.11
22:53
Nereg.

oppity:ak by som si vizila zadok v aute, tak by som tu nepísala o peniazoch,ale aj tak vďaka za radu. Pracujem, usilujem sa, ale výsledok je opačný, prepáč, že ťa otravujú, asi pre teba, také nepodstatné veci, ako peniaze

Mercedes
28.08.11
22:13
Reg. před 2016

Znám kouzlo, ale je to černá magie... .

janulka331
30.08.11
21:14
Nereg.

ach jaj, Mercedes, a máš to vyskúšané?

Vilma
30.09.11
19:58
Reg. před 2016

Taky bych potřebovala přičarovat peníze, Mercedes. Pokud to máš vyzkoušené. Mám dluhy a nevím jak z nich ven A taky jsem dělala spoustu marné práce, při které jsem si nic nevydělala a dluhy mi jen rostly. A nikdy jsem si nepůjčila na dovolenou, vánoční dárky nebo zbytečnosti. Stačila jedna tuhá zima a nedoplatek elektřiny a od té doby v tom lítám. Teď se klepu strachy a bojím se,že mě skolí infarkt.

konik098
30.09.11
20:14
Nereg.

IP: 188.95.60.*
Vilma: To je mi líto, přeju ti hodně štěstí a ať se z toho dostaneš.

Vilma
06.10.11
20:39
Reg. před 2016

Dále bych se chtěla zeptat, zda existuje nějaký rituál na to, aby mi jeden mladý kolega, který mi dluží 50tisíc už 2roky a stále tvrdí, že peníze nemá? Dovede být i agresivní, může si pozvat na pomoc i kamarády a bratra, který mi taky dluží 5tisíc. A kdybych jim pokaždé vyhověla, tak by pohledávka činila zhruba 100tisíc. A teď bych ty peníze velmi nutně potřebovala. Kolega mě požádal o diskrétnost a začalo to půjčkou 2000 na zavedení internetu. Kartářka mi radí podat na něj žalobu až budu odstěhovaná co nejdál. A ani teď by se nestyděl ze mě tahat peníze. Žije s družkou a má malou Elišku

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)