Když dobře vychováme děti, musíme se smířit s tím, že se bez nás obejdou.
Další myšlenky ...
„ Náš vztah zůstane pevný a nikým neohrožený. ”
Dobrý den, za dne 2.9.2012 na den 3.9.2012 se mi zdál sen, že jsem byla na vyšetření u zubaře, aspoň to tak tam tedy vypadalo a místo zubaře či zubařky ke me pristoupila světe div se, manželka našeho bývalého pana prezidenta Dagmar Havlová, dlouze se mi podívala do očí a najednou říká s pohoršením že mám rakovinu. Víc si bohužel nepamatuji, ješte chvíli ten sen trval. Děkuji Pavla ![]() | |
Ještěrko rozumím Ti, co sen Ti chce říci... když zde rozepíši, co Ti Anděl snový chce vysvětlit, tak mnozí vyhmotní kritiku a má uzdravovací čakerní stavba by se pobořila a já bych musela hmotnit mnoha rituály novou... Jízlivost lidí je ještě stále pro mně velkým vichrem, ale pro mnohé je jizlivý a hlavně oduchovnělý člověk, i vlnou tsunami a proto, proč se jim nevyhnout... Já vichry zvládám ale je lepší ty vážné sny řešit v soukromí... Jdi na LIDE na můj profil, pokud myslíš, že máš... ahoj... ![]() ![]() ![]() | |
Dekuji Dracizeno, uz jsem ti poslala vzkaz pres lide.cz a tesim se na odpoved. S pozdravem T... a22 ![]() | |