English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Nevím jak dál se životem".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Nevím jak dál se životem

Mamča
18.06.13
10:50
Reg.19.3.16

Dobrý den nevím co dál dělat v životě,co si počít.Mám dvě děti.Nevím jak se rozhodnout.Jakou cestou se dát.Také řeším finance... Najde se někdo kdo by mi mohl pomoct?15.6.1990

petr54
19.06.13
19:55
Reg. před 2016

Dobrý den. Nehledejte problém venku ale uvnitř sebe. Jsou tu dvě děti, dobrovolně jste vzala na sebe povinnost se o ně postarat. Ve vztahu k partnerovi došlo k problému - je u vás nedostatek jednoho z principů universa a to je láska. Přestaňte bojovat s okolním světem a zároveň před světem utíkat, i vy jste součástí universa - jedinečnou bytostí se svobodnou vůlí. Pamatujte, že peníze nejsou cílem ale jen prostředkem. Najděte si pevný bod - začátek cesty a cíl, kam chcete dojít. Radujte se z každého dne - je tu pro vás. Pokud máte zájem o více informací ev. konzultaci ozvěte se mi na e-mail pet.54@email.cz.

Mamča
17.07.13
22:28
Reg.19.3.16

Dobrý den nelze mi vám odelat email píše mi to že je email neplatný.Určitě mám zájem o více informací

Mamča
17.07.13
22:29
Reg.19.3.16

Dobrý den nelze mi vám odelat email píše mi to že je email neplatný.Určitě mám zájem o více informací

M.i.l.
13.01.20
14:34
Nereg.

IP: 109.164.110.*
Zdravím, nevím co si počít.Přítelkyně mě nechala a bohužel tomu pomohli kamarádi a rodina.Všechny teďka nesnáším, a bohužel můj stav se jen zhoršuje.Nikomu nevěřím.Hlavně ze mě všichni před ní udělali lháře a blázna.

M.i.l.
13.01.20
14:35
Nereg.

Zdravím, nevím co si počít.Přítelkyně mě nechala a bohužel tomu pomohli kamarádi a rodina.Všechny teďka nesnáším, a bohužel můj stav se jen zhoršuje.Nikomu nevěřím.Hlavně ze mě všichni před ní udělali lháře a blázna.

M.i.l.
13.01.20
14:35
Nereg.

M.i.l.
13.01.20
14:36
Nereg.

lekar
31.12.20
03:41
Nereg.

IP: 176.98.110.*
-- -- -- --
Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
-- -- -- --

Xcici
01.01.21
16:08
Nereg.

IP: 85.135.50.*
Don y den, nemam ze sebe radost a vlastne ze vseho kolem sebe. Nevim jam mirim nic me nebavi, vztahum a lasce se branim, chranim se tak pred bolesti. Matka me vzdy soudi a posuzuje nebo rovnou zasahuje do mych rozhodnuti. Prala bych si vse obratit k leosimu, rust, najit si zajmy a konicky, delat smysluplnou praci, cinnost, ponahat lidem a pomahat planete a svetu aby bylo pro vsechny dost vseho a aby lide ..I ja nedrancovali svet a umeli vyuzivat prirodni zdroje moudre a efektivne ku radisti a prospechu vsech. Dekuji Iveta 40 let

hns
02.01.21
10:43
Nereg.

IP: 78.80.17.*
: Nevim jam mirim nic me nebavi, vztahum a lasce se branim, chranim se tak pred bolesti.

Zřejmě jste měla špatnou zkušenost s rozchody. To je očekávatelné, nic hmotného netrvá věčně.

: Matka me vzdy soudi a posuzuje nebo rovnou zasahuje do mych rozhodnuti.

To je výsledek vaší karmické vazby z minulosti. Omezte matčin vliv na sebe, je to brzda.

: Prala bych si vse obratit k leosimu, rust, najit si zajmy a konicky, delat smysluplnou praci, cinnost, ponahat lidem a pomahat planete a svetu aby bylo pro vsechny dost vseho a aby lide ..I ja nedrancovali svet a umeli vyuzivat prirodni zdroje moudre a efektivne ku radisti a prospechu vsech.

Toto vše vyžaduje jednu věc a tou jsou nehmotné zásluhy (v angličtině merit, v sanskrtu sukriti). Je to něco jako bankovní konto (ostatně i peníze jsou forma energie). Musíte je naplnit, jinak budete jen přežívat, potýkat se s negativitami a marnit čas.
Metod je mnoho, každá duchovní tradice má nějaké, byť jejich duchovní síla se liší.
Za sebe doporučuji poslech a čtení svatých textů podle vaší volby. Nepotřebujete na to žádného prostředníka, velké náklady, velkou inteligenci - celkově vzato žádné hmotné kvalifikace.
I jejich samotná přítomnost ve vašem obydlí je příznivá, o úctě k nim nemluvě. Jednoduchý postup je postavit je na polici nebo stolek, zapálit před nimi vonnou tyčinku a poklonit se jim.

Anežka
06.01.21
19:52
Nereg.

IP: 141.170.129.*
Dobrý den nevím co mám dělat dcera mě řekla že se mě boji a že mám skapat sama nevím co jsem ji udělala dala jsem ji vše co jsem mohla i s dětmi jsem ji pomohla děkuji

majmir
06.01.21
20:40
Nereg.

IP: 89.233.188.*
Jsem zlostna, nevrla, i kdyz se sebevic snazim a jsou i dobre dny tak to pokazde dopadne, ze kricim, pak je mi to lito. Citim odcozeni detem, zejmena tomu nejmesimu, jakobycj ho dost nemilovala, ta pece o nej je kolikrat automaticka, bezmyslenkovita, co mam delat, sbych secitila vicemilovanaa i javicemilovala?

Nanu
20.01.21
17:10
Nereg.

IP: 109.105.39.*
Co mám dělat moc si přeju bejt upirem už ani nemám co stratot v životě sem přišla o tolik věcí že mám chuť se občas...

Patricki 25
24.01.21
01:07
Nereg.

IP: 88.111.51.*
Dobri den ja nevim co mam delat chlapa mam psichopata mam zneho stresi dela mi pozadal mje o ruku pret vsemi jenom abi mohl byt populaci a nechal mje sem se strasne tesila a delal si zemje sradu mlaty mje doma a porat sem neocnici onemocnela sem strasne moc nevhi se svjerovat rodine protoze se moc stydim mam zneho us strach nevim jak se ho mam zbavit mam snim 1 male dite kere ho moc miluje a nemuze bes neho zit duvod proc sem neutekla odnego prwtym sem zavolal policaji na neho tak mje ote dobi tira nevim co mam delat kluka mi zblbl a ja drzim kuli maleho abi nebyl smuty

PATRIK25
24.01.21
01:12
Nereg.

IP: 88.111.51.*
Cotim ze mje svagrova porobila celu moji rodinuu delaji to oni znicila mi vstach s patrerem a pritom muj patrer se hadame jak kocka a pes porat mlatime se ato 3 do tydne

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)