LadyK 24.06.13 11:37 Reg. před 2016
| Ahojte,
minulý štvrtok som si od kamarátky resp. lektorky našej tanečnej skupiny odkúpila jeden prsteň, ktorý sa hodí na vystúpenie, ako aj občas na bežný deň. Je na ňom nádherný drak s krídlami a pootvorenou "papuľou". Ak by ste potrebovali/chceli, mám pár fotiek...
V piatok som si ho ráno v práci nasadila na prst - drží mi iba na ukazováku :-)
No a piatok bol v práci doslova a dopísmena deň na dve veci. Skrátka sa mi všetko kazilo, nedokázala som sa poriadne sústrediť na prácu, robila som chyby - síce som si ich všimla skôr, než mohli spôsobiť "nešťastie", ale aj tak... až som začala uvažovať o tom, či to nemôže byť tým prsteňom...
Potom som v jednom časopise čítala o amuletoch/talizmanoch a to mi nasadilo ešte väčšieho chrobáka do hlavy. Ten drak je nádherný, ale samozrejme, neviem, čo je to za draka, možno je to v samej "podstate" zlý drak, kto vie. A možno som len zblbnutá a vymýšľam hovadiny :-D
Ale ak by tak nebolo, neviete mi poradiť, ako prsteň príp. "očistiť", ak by naozaj na ňom bolo niečo negatívne?
Môžte mi prosím písať na mail - 19.03@centrum.sk...
Ďakujem |
|
trinity 05.10.13 23:47 Nereg. IP: 194.228.32.* | ahojte, ja mam podobny problem niekto uz nosil moj prsten a ja ked som doma sama , musim si ho dat dolu. Nerozumiem tomu citim proste taky pocit, ze si ho mam dat dolu z prsta :)
Da sa niejako ocistit od energie? :) |
|
petr54 06.10.13 14:02 Reg. před 2016
| Dobrý den. Pokusím se Vám pomoci a na celý problém se podívám; ozvěte se mi na e-mail pet.54@email.cz - pošlete mi vaše datum narození.
Zdravím : Petr. |
|
Dracizena 06.10.13 22:52 Nereg. IP: 213.151.77.* | Zdravím... energie draka je jedinečným pomocníkem v lidském těle, ale energie která se točí v prstenu, je karmický odpad člověka, který prsten nosil před tebou...
Víme, že elektrický proud když tě zasáhne, může uštípnout prst v místě prstenu a člověčí tělo si vyrábí také svou elektřinu. Člověk je náboj a je vodivý... Tvá elektřina ti odvádí negace z těla pryč a obyčejně ji svede kov, jako hromosvod, ale prsten je kruh a proto se v něm točí negativní proudění člověka...
Poradím ti, děkuj do hvězd, že ti tvůj Anděl dává vycítit, že něco není dobře... ale opravdu hodně a každý den mu děkuj a tím svého Anděla posiluješ a jednou tě osloví vnitřním slyšením a bude ti ukazovat životní směr a varovat, když bys šlápla vedle...
Ne, nevyhazuj prsten, on se měl k tobě dostat...
Ale uzemni ho a tím z něj odtečou energie předešlých lidí, ale i toho člověka, kdo prsten vyrobil...
Dej ho do dlaní a ámenuj a vydrž odříkávat tuto mantru, určitě 10 minut.Pak prsten dej na 3 dny venku pod drn do hlíny a ještě ho měj několik dní třeba na parapetu, aby na něj svítilo sluníčko, i měsíc.
A když i za mě chvilku budeš ámenovat, tak budu mít souhlas shůry, abych Ti ho dočistila.Mě žádná vzdálenost neklade překážky...
Vede mě dračí souhvězdí, ale i ty jsi dračím článkem...
Teď mi nerozumíš, ale jednou budeš... ahoj... ***
Trinity, pro tebe to platí také... pááá
vnímáte své energie co vám říkají a to je dobře, ale chce to s nimi už konečně pracovat... |
|
Kristina 28.12.16 14:55 Reg.19.8.22
| som vedieť čo ma čaká v živote |
|
Kristinaprostakova 28.12.16 17:05 Nereg. IP: 188.29.164.* | píšte čo so mnou bude |
|
Dracizena 31.12.16 00:43 Nereg. IP: 92.62.225.* | Co ze sebe uděláš, to z Tebe bude... |
|
Any 10.04.19 14:45 Nereg. IP: 193.245.34.* | Dobrý den, mám obdobný problém s prstenem, nechala jsem si jej vyrobit, pak jsem jej potřebovala zmenšit. Paní mi přejela po kameni, akvamarín a já cítila, že to nic dobrého není, tak jsem jej dala pod tekoucí vodu, provedu amen a mohu vás poprosit o dočištění? Předem na milionkrát děkuji!
A |
|