Dracizena 18.10.13 18:09 Nereg. IP: 213.151.77.* | Lukáši, čím si otvíráš své 3.OKO
není to droga? Může to být i obyčejný tabák, nebo silné čaje...
Ten smrťák, je Tvou KOSTROU... Ano, skrze sen s Tebou navazuje kontakt Tvá kostra, která nese Tvé tělo a věř, že je to vesmírná vibrace.
Kostra nese tak moc důležité buňky, které vědí vše o vesmírných dálkách... Pokud se ponížíš a začneš promlouvat se svou kostrou, tak se jednou dočkáš, že budeš v hlavě slyšet důležité zvěsti pro lidstvo.
Až půjdeš spát, polož si dlaně křížem na ramena a počítej třeba do 100 a pak jen naslouchej svému tělu...
Nevím kdy uslyšíš svůj vnitřní hlas, ale dlouho to trvat nebude...
A když se své kostry nevšimneš, tak ano, můžeš se jí i bát...
Duch jménem Kostra láme i kosti, dělá ochrnutí a jiné... Mě zlomila už několikrát kostičky a až pak jsem zmoudřela a začala ji vzývat a dnes mám vědění a částečně i o tom vesmíru... A kosti už drží...
Strach měj ze své hlouposti, ale ne z toho, že Tě navštívila Tvá kostra-Smrt... Ona Ti chce ukázat, jak se prodlužuje život...
Neseš v sobě Dar vědění... zatím je pod pokličkou, ale je dobré už dnes, abys o tom věděl... Až bude zase něco, tak mi napiš na meil, nechodím sem pravidelně... jsem v seznamu ahojky...
|