1pavlinka 20.03.14 10:32 Nereg. IP: 78.156.137.* | obrý den,
myslíte si, že by mi mohl někdo vyložit sen, který se mi zdál tuhle noc a byl docela živý.
Byli jsme s pár pčřáteli v létě na jezeře no a když jsem se šla koupat tak jsem lezla z jezera a na posledních třech prstech jsem na polstarcích u dlane mela vyrízlé kostky masa... hrůza, proste to chybelo ale nebolelo... tak jsem utikala do chatky kde jsem to ukazala pratelum a v tu chvili tam uz to maso s kuzi bylo ale stopy po tom tam byli porad... tak mi to holky sli cistit s tím ze hodne z nás melo nejaky rezný problem... diky za odpoved... docela si ríkam... ze to asi neni uplne normalní aby se mi zdáli takovýdle sny... |
|
Nike. 20.03.14 22:17 Nereg. IP: 37.48.37.* | Jde o narušené vztahy, citovou nedostatečnost.
Pokud by ses náhodou zajímala o sebepoznání, je tu taková stopa... mohla by ses zamyslet nad vztahem se svý otcem a jestli něco z něj nepoznamenává Tvoje vztahy další.Je to na Tobě |
|
1pavlinka 20.03.14 23:24 Nereg. IP: 78.156.137.* | Děkuji za odpoved :), no nemyslim si ze bych mela s kymkoliv narusené vztahy.. zvlast ne s otcem... jelikoz umrel kdyz jsem byla hodne malinka... a s ostatními si myslím ze vycházím velice dobre... ale dekuji, hodná :) |
|
Nike. 21.03.14 00:26 Nereg. IP: 37.48.37.* | ... pokud jde o to, že otec zemřel, pak tam něco chybělo, tedy jen jiná stránka věci. Ale to jen jako odpověď na poznámku. Jinak nevnucuji... |
|