English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Johnson

Nezahazujme ani jediný ze svých dnů pro zbytečný hněv nebo spor, kdo bude vytrvalejší v umíněné zlobě.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "řezné rány na pravé ruce".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

řezné rány na pravé ruce

1pavlinka
20.03.14
10:32
Nereg.

IP: 78.156.137.*
obrý den,
myslíte si, že by mi mohl někdo vyložit sen, který se mi zdál tuhle noc a byl docela živý.
Byli jsme s pár pčřáteli v létě na jezeře no a když jsem se šla koupat tak jsem lezla z jezera a na posledních třech prstech jsem na polstarcích u dlane mela vyrízlé kostky masa... hrůza, proste to chybelo ale nebolelo... tak jsem utikala do chatky kde jsem to ukazala pratelum a v tu chvili tam uz to maso s kuzi bylo ale stopy po tom tam byli porad... tak mi to holky sli cistit s tím ze hodne z nás melo nejaky rezný problem... diky za odpoved... docela si ríkam... ze to asi neni uplne normalní aby se mi zdáli takovýdle sny...

Nike.
20.03.14
22:17
Nereg.

IP: 37.48.37.*
Jde o narušené vztahy, citovou nedostatečnost.

Pokud by ses náhodou zajímala o sebepoznání, je tu taková stopa... mohla by ses zamyslet nad vztahem se svý otcem a jestli něco z něj nepoznamenává Tvoje vztahy další.Je to na Tobě

1pavlinka
20.03.14
23:24
Nereg.

IP: 78.156.137.*
Děkuji za odpoved :), no nemyslim si ze bych mela s kymkoliv narusené vztahy.. zvlast ne s otcem... jelikoz umrel kdyz jsem byla hodne malinka... a s ostatními si myslím ze vycházím velice dobre... ale dekuji, hodná :)

Nike.
21.03.14
00:26
Nereg.

IP: 37.48.37.*
... pokud jde o to, že otec zemřel, pak tam něco chybělo, tedy jen jiná stránka věci. Ale to jen jako odpověď na poznámku. Jinak nevnucuji...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)