KristýnaE46 17.05.14 14:32 Reg. před 2016
| Ahoj. Nevím zda-li to sem patří, ale chtěla bych poradit. Byla jsem uctít památku již bohužel tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové v místě jejího bydliště, jelikož jsem ji měla ráda. Byla jsem i v místě kde se ji to stalo a vzala si z kolejí na památku kámen. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli mi ten kámen nepřinesu smůlu?
Děkuji moc za odpovědi. |
|
Dracizena 19.05.14 13:47 Nereg. IP: 213.151.77.* | Nepřinese Ti Kristýnko kámen smůlu, naopak, duchovno Tě bude posouvat správným směrem... Jsi jediná, kdo uctil její život skrze kámen
a Iveta měla také svého Anděla který si najde cestičku do Tvé mysli a poděkuje Ti... Tímto pomáháš její život čistit a Duši odvádíš do transformačního koloběhu ... nerozumíš mi, nevadí, když, tak mi napiš na meil.Vysvětlím podrobně... |
|
KristýnaE46 19.05.14 19:34 Reg. před 2016
| Děkuji moc, vážím si toho.Můj mail kikinka806@gmail.com |
|
KILLMAN 27.05.14 15:13 Reg. před 2016
| Jeden kámen z místa nehody ti smůlu jistě nepřinese. Obzvláště vzhledem k okolnostem, které k této smrti vedly.
Takovýto kámen má víceméně vzpomínkovou hodnotu a dal by se použít spíše na spojení se s myšlenkami těch, co si na IB vzpomenou.
Asi jediný, kdo by takovýto kámen mít neměl, je někdo, kdo se nachází v podobné situaci jako IB v posledním zhruba roce před smrtí, to by mohl posílit myšlenky na sebevraždu, nicméně ani zde by nešlo o něco významně silného. |
|
KristýnaE46 28.05.14 17:25 Reg. před 2016
| Díky moc za reakce! |
|