Nicole Kantoříková 28.07.14 18:17 Nereg. IP: 178.40.234.* | Ahoj. Mám dojem, že mám předpoklady pro šamanství, ale nevím jak na to. Nemohli by jste mi poradit jak začít a jak v tom pokračovat? čas od času mám věštecké sny, dokážu cítit energii a dokáži energii i čerpat ze živlú. Předem děkuji za inforace |
|
Nicole Kantoříková 01.09.14 16:00 Nereg. IP: 90.176.64.* | :/ |
|
markéta 02.07.20 23:22 Nereg. IP: 37.188.250.* | Měla jsem jít k paní co by mi pomohla pochopit a vrátit se do minulosti, ale schůzku zrušila že nemá svolení se mnou pracovat a já nevím co si mám myslet, zda je to pro mě špatné či ne, poradíte mi prosím. |
|
dracizena 30.11.20 21:05 Nereg. IP: 178.255.168.* | Markéta... proč by to bylo pro Tebe špatně? Ona není Tvou nosnou větví a musela by si vymýšlet... Její svědomí jí to nedovolilo a proto za ni ámenuj... zaslouží si to... Nejde u Tebe o pochopení, ale o otevření čakerního vnímavého toku... Dnes si stojíš na pomyslném prahu vědění a stačí udělat jeden krok a budeš ve své 13. komnatě... Dnes sleduj sny, ty Tě povedou do minulých životů... když, napiš mi sen do meilu... jméno znáš a jsem seznam.cz |
|
dracizena 30.11.20 21:16 Nereg. IP: 178.255.168.* | Markéta... proč by to bylo pro Tebe špatně? Ona není Tvou nosnou větví a musela by si vymýšlet... Její svědomí jí to nedovolilo a proto za ni ámenuj... zaslouží si to... Nejde u Tebe o pochopení, ale o otevření čakerního vnímavého toku... Dnes si stojíš na pomyslném prahu vědění a stačí udělat jeden krok a budeš ve své 13. komnatě... Dnes sleduj sny, ty Tě povedou do minulých životů... když, napiš mi sen do meilu... jméno znáš a jsem seznam.cz |
|