misel 29.10.14 20:37 Reg.15.11.16
| Dobrý den, tak před dvěma dny jsem měla sen jak spadla raketa. Byl to velice silný sen, pamatuji si veškeré detaily, stačilo zavolat do ameriky spadne vám raketa a mohlo byt vše jinak. Není to muj první sen co se splnil, mám tak dva do měsíce už přes 20let. Nevím jestli bych nějak měla rozvíjet a využít tuto schopnost. Máte někdo stejnou zkušenost? |
|
Dracizena 30.10.14 16:22 Nereg. IP: 213.151.77.* | Ano, mám... měla by ses už hnout z místa... napiš, jestli myslíš že máš... děje se dají zastavit a nebo pozdržet, ale i odklonit, ale i uzdravit...
|
|
RadekB. 02.02.15 21:43 Nereg. IP: 85.70.185.* | Já jsem kdysi viděl nějaký americký akční film, ve kterém letadlo narazilo do mrakodrapu. Nevím proč, ale asi 14 dní před 11/9 se mi záběr z toho filmu denně vybavoval před očima. Když spadla dvojčata, běhal mi z toho mráz po zádech. Něco v sobě asi mám. Ségře jsem předpověděl pohlaví dítěte i datum porodu, sem tam se mi něco podobného povede. Asi bych to měl nějak rozvíjet a případně tím nějak pomáhat druhým, ale nevím jak. Navíc teď bych potřeboval sám vyřešit dost svých problémů. |
|
Dracizena 02.02.15 23:26 Nereg. IP: 213.151.77.* | Radku zdravím... také se kolem mne děli podivnosti, než spadla dvojčata. A to nejsmutnější bylo, když 15. letý kluk, dvojče, skočil z 10 patra.
Lidé jsou za sebe zaháčkovaní, s někým jemně a s jiným pevně a tento kluk byl stažen někým, kdo zemřel pod mrakodrapem.A takto to chodí, někdo zemře a stáhne sebou podobnou tragédií určitý počet lidí a ty lidi nemusí žít kolem něj, jsou rozptýlené po celém světě. A proto jsme každý v jinak postavené síti v propojení s lidmi z celého světa... A proto mě duchovno vede obalovat se duhou, která je aurou Země a proto se postupně odháčkovávám od lidí, kteří mají předčasnou smrt... a takto se např. prodlužuje život...
Obyčejně bývá, že jeden druhého zatracuje a přitom neví, že je za něj energeticky/duchovně/ zaháčkovaný... a proto já si tyto lidi na dálku uzdravuji.
Radku, máš podobné poslání, tomu mému...
A to je mé mimosmyslové vnímání... Radku, pokud cítíš, napiš mi na meil, jsem seznam.cz |
|