Perla2 29.12.14 17:52 Nereg. IP: 188.112.82.* | Pred 3 rokmi nám zomrel otec,mal Alzheimera,ležal bezvládne v posteli asi 3 roky,predtým ešte komunikoval s rodinou.Sme 4 súrodenci,a 1 sestre-ktorá mu najviac pomáhala/ je zdravotníčka/,sa opakovane sníva, že chce z truhly von,aby mu to vybavila.Podotýkam, že sestra je človek veľmi energický,ale spravodlivý,pomáhala ľuďom ako mohla-povolanie je aj jej koníčkom.Vie mi to niekto vysvetliť?
Dračí žena,môžte jej pomôcť?Ona si to totiž vysvetluje tak, že ju otec nemal rád... ..
Ďakujem veľmi pekne za každý názor |
|
Dracizena 29.12.14 23:06 Nereg. IP: 213.151.77.* | Perla, snem k nám mluví bytosti světla,ale i temna, které nám tento svět postavily a proto Tvé sestře jde opakovaně sen, jak otec chce vylézt z truhly.
Ale z té truhly nechce vylézt energie otce, ale energie té nemoci, která se jmenuje Alzheimer...
Téměř každá nemoc v lidském těle je živější, jak sám člověk a proto lidé na určité nemoci umírají, protože jsou živější jak rozum a vědu tyto energie nechtějí pustit dál ke světlu... Drží si lidský rozum v šachu, ale až povolí, věda najde léky, i na tyto nevyléčitelné nemoci.
Perla, jsi to Ty, která energii Alzh.zakonzervuješ, aby se ve vaší rodokmenové větvi už nerozlévala a nenakazila vaše potomky...
Tato nemoc je ve vaší rodině a proto Ty ji musíš obrátit naruby...
Ano, z toho nejhoršího ji pozastavím a už sestře se tento sen nebude dít, ale ukáži Ti směr, jak se budeš, i se sestrou o tuto energii starat a postupně ji vizuálně čistit... Ze všeho nejdříve, za tatínka ámenujte a třeba 10 minut a třeba i 20 minut, i déle... Časem budeš se sestrou cítit, co jste necítily a pak mi napiš na meil dracizena@seznam.cz... Je to Tvá cesta do duchovních sfér. I takto se lidem otvírají duchovní vrata...
Nemějte strach z tohoto snu, jen vás vede vzhůru a já vás podržím...
proto zde jsem... ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN ZA TATÍNKA, I ZA CELOU VAŠÍ RODINU*** |
|
Perla2 30.12.14 18:24 Nereg. IP: 188.112.126.* | Dracizena,
srdečne ďakujem za radu, budeme všetko robiť pre to,aby sa tieto veci dali do poriadku.sme nesmierne vďačné, a dám vedieť ako sa to vyvinie do budúcna.
Ešte raz, srdečná vďaka, a prajem všetko dobré do roku 2015,hlavne zdravie, a šťastie.Perla |
|