English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Sen, kdy z hořících větví stříká voda".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Sen, kdy z hořících větví stříká voda

Sileas
19.03.15
08:24
Reg. před 2016

Dobrý den, zdál se mi sen, kdy jsme doma topili klasicky dřevem, ovšem ohen byl velký a přímo v místnosti, což nikoho neznepokojovalo. Pak ale přišel nějaký muž, pověsil nad ohen několik svazků větví mladého smrku a z těch po kontaktu s ohněm začala stříkat voda. Nejdřív jen trochu, posléze jsem ale od té vody byla celá mokrá, kolik jí bylo. Neví někdo, co to může znamenat? Děkuji moc a přeji hezký den.

Dracizena
19.03.15
15:47
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Silea, jde o duchovní sen, to je jasné, kde Tě oslovuje živel ohně a vody... A proto usměrňuj svůj oheň, projev a vždy sebe sleduj, jestli máš dostatek vody na uhašení toho slovního žáru... A uhasíš ho, když se třeba i druhému omluvíš a nedorozumění sama zklidníš...
Lidé jsou silnými energiemi a kdo vládne ohnivou energií a nepoužívá hasící slova, pak může dojít i v reálu k nějakým zkratům na elektřině. Ale nevidím, že by u Tebe mělo dojít k požáru, ale hlídej si slovní požáry a spíš se nenech provokovat...
A vůbec nevadí, jestli jsi ve znamení ohně nebo vody.Stejně máme každý v sobě celý zvěrokruh.

Sileas
21.03.15
14:41
Reg. před 2016

Dobrý den Dracizeno, moc děkuji. Jsem ohnivé znamení - lev. Ještě se zeptám, hraje v tom roli ten smrk? V tom snu mi přišlo, že voda "zevnitř" toho smrku je taková přírodní, očistná, plná energie z toho smrku.

Dracizena
22.03.15
11:47
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Ano, věděla jsem, že jsi ohnivý živel...
A když se podívám do Tvého snového děje, jako do studny a budu sestupovat do hloubky, tak mne to vede téměř, až na dno studny kde vnímám ve vrstvení zemitém pravěké jehličnany... a to znamená, že Tvá Duše má mnoho odžitých životů, které pramení z pravěků.
A v těch dávných dobách jsi byla mým žákem a já šamanem, který vládl živelným ohnivým a vodním duchem.
Lidé vůbec netuší, že lidstvo žilo mnohem dříve, než věda dokazuje.
Tím ohněm a vodou je můj Duch a proto Ti nikdo jiný takto sen nevysvětlí... A proto je v dnešním životě mé příjmení za svobodna vodní a vdané ohnivé, ale jsem také ohnivým beranem.
Naši andělé se našli a proto sleduj další sny, co Ti budou prozrazovat... a já ráda odpovím...
Jsi jedinečná a to si uvědom a kdo do Tebe bude strkat i slovně, obal ho vizuálně do duhy, aby Ti nenarušoval Tvé vibrační pole...
Oheň i voda jsou z pohledu duchovního, živou energií a proto vždy své chování a jednání, které se rozohní, vždy ho pokrop živou vodou...
Jde o vizuální terapie, které jsou dnes nutné, aby se lidský svět přestal potápět do beznaděje.
Ano, snový smrk Ti ukazuje, jak léčit svůj oheň, ale i ohnivá zanícení jiných lidí... vezmi si vizuálně větvičku snového smrku a ať z něj stříká živá voda na všechny lidi ve Tvém okolí... tvoř si často tento vizuální rituál.
Tato terapie má obrovský přínos, pro Tvou budoucnost...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)