NIKOLA 19.03.15 13:44 Nereg. IP: 195.113.185.* | Dnes se mi zdálo, ze jsem rekla tatovi ze zabiju svou matku, uz si nevybavim proc, ale tata mi to odkejval. Sla jsem nekam za vesnici do takove chatky a zacla sem po ni strilet ruznyma pistolema, ona me chtela taky strelit, parkrat se ji to povedlo. Nechala sem ji tam lezet a sla domu. Hrozne sem brecela a chtela zavolat sanitku a pomalu sem se smiřovala s tim, že pudu do vezeni, nejdriv jsem si nemohla vzpomenout na cislo, ale pak sem ji vytocila a rikala at prijedou.. oni prej ze neprijedou tak sem se vvratila do chatky a mamka nikde ale zacali sme po sobe strilet s tatou zase v ty chatce .najednou preklik a byla sem zas doma a tam byla mamka ziva a ja ze.ji musim neco rict a ze doufam ze mi to odpusti ze to bylo pro jeji dobro.a ona nevedela co se stalo nic si nepamatovala ja ze ji to zatim nemuzu rict. A pak sem se ji ptala jestli ji je jako dobre jestli nekde nema zraneni a ona mi ukazovala zahojeny rany s kulkama uvnitr o kterych nevedela a nazyvala to bolaky. Nechapu tenhle sen a byla bych rada aby mi nekdo rekl co znamenal. Moc dekuji
|