Mag44 02.04.15 22:11 Nereg. IP: 80.251.241.* | Dobrý večer, dnes se mi zdál sen.. Dostala jsem darem dva zanedbané poníky od nějakého starého pána, který už neměl energii se o ně starat, bylo to v Anglii, vůbec jsem na to nebyla připravená, měla jsem je prostě v bytě, museli chodit po schodech apod. Dala jsem je do kupy, ale pak jsem zjistila, že bez papírů si je stejně nemůžu odvézt do ČR, tak jsem je s těžkým srdcem svěřila na farmu, kde jsem kdysi pracovala.. Naštěstí je tam chtěli a byli z nich nadšení. Co to může být? |
|
halil 03.04.15 07:57 Nereg. IP: 195.168.91.* | v tomto sne je dôležité práve proces daru a vzdanie sa ho
prijať dar, veští do budúcnosti problémy a starosti spojené s predmetom a vlastnosťami daru
v tomto prípade sa jedná o poníky, teda voľnosť a slobodomyseľnosť,
no tým, že si tie poníky nemôžete nechať, a odovzdávate ich tam kde patria, ste ten dar odmietla ...
takže v preklade, V realite ste sa dostala ( či dostanete ) do situácii kde ste mala pocit, že strácate svoju vnútornú slobodu i slobodomyseľnosť,
napr: možno to bola nejaká požiadavka v práci, ktorá pre vás síce prinášala isté výhody povedzme materiálne, ale strácala ste na tom čo je pre vás cennejšie. Odmietnutím daru, sa svojho vnútorného komfortu nevzdávate
v podstate kladný sen :-) |
|
Mag44 03.04.15 10:54 Nereg. IP: 80.251.241.* | Děkuji, z tohoto úhlu pohledu to dává smysl, čekám dítě a jisté svobody se budu muset vzdát určitě:-) ale stojí to za to |
|
halil 03.04.15 11:21 Nereg. IP: 195.168.91.* | :-)
oooo, tak to veru áno, :-)
a v tomto prípade je to krásne vzdanie samej seba, na chvíľu isto ... až pokiaľ drobček nebude cupitať sám :-)
gratulujem Vám, byť matkou je tým najväčším darom,
prajem, aby ste sa cítila vždy v pohode počas celého tehotenstva a i neskôr, keď už tuto bude krásna, voňavá, jedinečná gulička :-)
|
|