English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 27.11.2024
Svátek slaví Xenie, zítra René.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 27.11.2024
Svátek slaví Xenie, zítra René.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Je nemožné milovat podruhé, co už člověk skutečně přestal milovat.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Budu spát zdravým spánkem a ráno se budu cítit svěží. ”

Myšlenky moudrých

Shaw

Už nemáme právo konzumovat štěstí, aniž bychom ho produkovali, právě tak jako nemáme právo konzumovat blahobyt, aniž bychom ho sami vytvářeli.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Kostra v ložnici?".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Kostra v ložnici?

TeriS
26.05.15
22:07
Nereg.

IP: 213.168.191.*
Dobrý den,

Předem se omlouvám, že tu jsem znovu, ale potřebovala bych vysvětlit další ''nepochopitelný sen''.

Byla jsem v ložnici s mamkou a přímo na posteli byla díra, ve které ležela lidská kostra. Držela jsem v ruce štětec (ten co mají archeologové) a pomalu jsem tu kostru čistila. Potom jsme tu kostru vyfotila a nechala jsme ji vytisknou v tiskárně. Potom se mi vybavuje jen to, že přede mnou byl ten papír s kostrou a já jsem tu kostru vybarvovala. Přesně si pamatuji ty barvy, kterýma jsem vybarvovala. Byla to tmavě modrá, růžová a zlatavě žlutá. Je v tomto snu nějaký hlubší význam. Děkuji předem

Dracizena
26.05.15
23:17
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Teris... kostra symbolizuje SMRT a smrt je konec toho starého a začátek nového... opět, další človíček, kterého oslovuje transformace...
A z mého pohledu, kostra Ti ukazuje směr do Tvých minulých životů, které budeš čistit... Tvůj Anděl Ti bude ukazovat směr, jako Ti ukazuje směr tímto snem... Ano vizuálně si vybarvuj i tu svou kostru... je to nutné, vysvětlím, pokud budeš chtít...
Lidé mi píší, jaké vidí krásné aurické barvy, třeba i vnitřním viděním a já jim zase radím, že nestačí být spokojená s tím co vidí, ale ty barvy musíme posílat dál k lidem a obalovat je do barev, které nám servírují andělé, i třeba skrze sen...
I Tebe takto oslovil Anděl snový, který Ti předložil tři barvy, s kterými začni duchovně pracovat... .MODRÁ+ RŮŽOVÁ+ ŽLUTÁ...
Dej si je vizuálně do toku, jako duhu a obaluj s tou pomyslnou duhou lidi, ale i sebe... Budeš si takto čistit svůj prostor, který Ti posílí imunitu a nejen to.

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)