KOpaČok 03.08.15 07:30 Nereg. IP: 37.188.137.* | Ahoj, seznámila jsem se s empatikem a sama jsem empatička. On mě tvrdí, že když se ho dotýkám, tak s ním manipuluji. Že cítí mrazení a není mu to příjemné. Přitom já sama se o nic nepokouším, nedělám to cíleně. Jednou jsem mu poslala důvěru a lásku a z toho se rozklepal a nebylo mu dobře. Tak už to nedělám. Taky říká, že se na něj zvláštně dívám, že nemůže uhnout, že je to jako magnet a má pocit, že jím manipuluju. Já nevím, jak to dělám a ani co dělám. Potřebuji radu, co mám dělat. Není to první člověk, který mne říkal o pronikavém pohledu. |
|
Himini 03.08.15 16:02 Nereg. IP: 90.176.236.* | Všechno je v pořádku. On se musí pochlapit. Nedělat vše co Ti na očích vidí, ale jen to co sám chce. Nesmí to být na jeho úkor. Asi by pomohlo, kdyby se soustředil více na Tvé a své pocity než na těla. Ty ho tak často nehypnotizuj koukáním se do jeho očí a bude to časem dobré. |
|
kelišová 11.09.15 23:32 Nereg. IP: 213.129.130.* | Ahoj, tak to už tady bylo, on je citlivec a ty jsi magnetická, takže on reaguje na Tvou vnitřní sílu, doporučuji si přečíst knihu Nové základy experimentální psychologie od Břetislava Kafky.Úplně to zapadá... . |
|