Můj problém 08.08.16 10:35 Nereg. IP: 109.81.210.* | Dobrý den,už několikrát se mi zdálo o nevěře. Mám přítele skoro 3 roku a jednu noc se mi zdá že podvedu já jeho a podruhé zase on mě. Pak se probudím a cítím se opravdu hrozně a nevím čím to je. Věřím mu že by mě nepodvedl a ty sny nechápu já bych mu to také neudělala nemám ani důvod. Dřív jsem mu to řekla už co se mi zdá ale jen ze strany od něj a řekl že se mi zdají hlouposti ale mě to strašně trápí |
|
Dracizena 08.08.16 22:29 Nereg. IP: 185.64.40.* | Máš v sobě skrytou žárlivost, nebo o ní víš a Tvůj Anděl Tě z ní snově čistí. I sny umí čistit tělo... pááá |
|
mafara 08.08.16 23:24 Reg. před 2016
| Dobrý den. Již dlouhou dobu ( roky)se mi zdá opakující se sen. Je v různých podobách, ale stále to samé. Jsem nešťastná ve svém manželství a toužím po někom jiném. Chci být s tím jiným mužem, ale nejde to a čas letí a já nevím jak to změnit. Pak si ale uvědomím, že manžel se kterým jsem nešťastná (ten snový) není můj současný manžel skutečný,ale bývalý manžel se kterým jsem se před 18lety rozvedla a ve snu si uvědomím, že je vše v naprostém pořádku, že jsem se svým současným manželem a že to byl jen sen. Když se pak probudím, jsem spokojená, že to dobře dopadlo a že ten sen skončil. V původním manželství jsem nebyla nijak týraná, jen jsme si nerozuměli a nemám na něj žádné traumatizující vzpomínky. Ty sny jsou ale dost nepříjemné, takové docela noční můry. Můžete mi někdo říci, co by to mohlo znamenat? Děkuji moc za pomoc |
|
mafara 08.08.16 23:27 Reg. před 2016
| Omlouvám se, špatně jsem vložila dotaz a neumím ho zrušit |
|