Nik**a 06.12.18 23:11 Nereg. IP: 85.237.234.* | Uz ako malá som tesne pred spanim dokazala vidiet vsetko navokol aj ked som mala zavrete oci.Vsetko to prestalo ked som si dala pauzu v zaujimani sa o duchovno , celkovo .2 roky dozadu som zacala viacej zit duchovne. Snazim sa byt dobrym clovekom a podobne . Jedno rano sme s priatelom videli akoby sa blizila burka no na radare nic nebolo a ked som sa zapozerala na oblohu videli sme rozne postavy ktore sa snazia dostat na zem, akoby kracali po skle a sledovali nas. Este v ten den som zazila stav osvietenia. Pri sustredeni na oblohu a prijati vsetkeho co mozem vidiet.Bol to sok prezivany v uplnom pokoji . Na oblohe som videla tvar/siluetu jezisa a nasledne ruzovu energiu ktora smerovala ku mne a nakoniec zastala,akoby cakala.Ked som vosla do bytu aby som povedala o tom priatelovi videla som pismo nebolo pre mna moc citatelne, bolo rozmazane no videla som cisla 42,11 a potom v osobitnom videni cislo 13 .. Neviem co presne tie cisla znamenaju a ako si to vylozit. Pravidelne vidavam straznych anjelov ako svetelne siluety ktore su v blizkosti ludi , videla som aj tmavu siluetu ktora mala okolo seba svetelnu ziaru a svietili jej oci. Nemam predstavu o aku bytost sa jednalo. A 3 dni dozadu asi..som mala videnie tvar bytosti ktora mala spicatu bratu a neposobila na mna ako zo svetla vedla nej bola zena s ludskou podobou ktora mala velmi vyrazne oci. Nasledne sa mi tam objavovali dalsie tvare jedna akoby mimo s otvorenymi ustami videla som postavu v tureckom sede a lotosovy kvet so strasne vela lupenmi ten sa mi rozlial do celeho obrazu a v nom nieco bolo to som zial ale nerozlustila. Bola by som rada keby mi odpovedal niekto kto mi vie povedat co to vsetko znamena a co si mam z toho zobrat ja .. pocas toho videnia ale mi neustale kolovala myslienka vsetko je v poriadku ktora ma akoby chcela upokojit aby som si to cele zhliadla. Mam aj ine skusensti ktore by som rada rozobrala s niekym kto ma aspon ako take odpovede. Vopred Dakujem za kazdu odpoved. |