English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 10.4.2025
Svátek slaví Darja, zítra Izabela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 10.4.2025
Svátek slaví Darja, zítra Izabela.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "opakující se čísla".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

opakující se čísla

Lalule
16.12.18
15:48
Reg.25.3.18

Dobrý den,
poslední dobou se i stává, že kdykoliv se podívám na hodiny vidím čas jako je 7:07, 8:08, 11:11, 16:16, 20:02, 20:20 atd... . poslední měsíc se mi to děje každý den. Nemyslím si, že by to byla náhoda, dřív se mi to nestávalo. Vídám taky dost často čas 12:34, nebo 13:04 což je moje datum narození. Nemusí to být jen zrovna v dobu, kdy se podívám na hodiny, ale čas kdy mi příjde e-mail nebo nějaká zpráva nebo nepřijatý hovor z času 14:14...
Zkoušela jsem hledat význam na internetu, ale každý má na to svoje vysvětlení, která si kolikrát i protiřečí. Zabývá se tím tady někdo? Nějaký numerolog? Nebo vůbec nevím koho bych se měla ptát. Dřív se mi to nestávalo, teď to mám každý den několikrát a to dělám každý den něco jiného. Nechodím do práce nebo na oběd vždy ve stejnou dobu, vždycky jak to vyjde, takže pravidelnost nebo stereotyp v tom taky nebude. Opravdu nevím, cítím, že to není náhoda a že bych o tom měla zjistit víc, ale nevím kde a jak. Tak to zkouším tady. Děkuji

Janikaja
19.12.18
21:25
Nereg.

IP: 185.32.222.*
-- -- -- --
Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
-- -- -- --

Red
22.12.18
12:36
Reg. před 2016

Pokud si přečtete to minimum z pravidel, než začnete spekulovat a vymýšlet fantasmagorie, tak IP adresy se nezobrazují pouze u registrovaných uživatelů... unavuje mě neustále opakovat něco, co je zde napsáno a pro některé osoby je prostě jednodušší lhát a urážet, než zapnout hlavu ...

IP adresy u neregistrovaných slouží přesně k tomu, aby lidi, kteří přijdou jen spamovat a urážet, mohli být identifikováni a ostatní návštěvníci sami viděli, když si tady "kartářka" hned sama okomentuje vlastní posty a chválí se pod jiným nickem.

Red
22.12.18
12:39
Reg. před 2016

Jen tak mimochodem, dívám se, že slečnu Janikaja už jsem blokoval za stejné komentáře před pár dny, nyní vystupuje pod "novým" jménem a zase ze "znovu" a "úplně poprvé" diví.. a zase vyhrožuje..

Mám pocit, že jsem Vás přímo žádal, abyste sem nechodila a neporušovala pravidla fóra. Tolik asi k tomu, jak tady jeden člověk dokáže otravovat v pravidelných intervalech ostatní..

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)