Tkathynka 21.12.18 20:33 Nereg. IP: 185.24.8.* | Dobry vecer,rozesli jsme se s pritelem.V posledni dobe byla u nas dost napjata situace,az nakonec jsem to nevydrzela a pritele zabalila.Odstehoval se,ale obcas jsme museli doresit nejake drobnosti,tak jsme si zavolali nebo napsali.Rozchod docela bolestivy a stale si uvědomuji,ze my obcas chybi.Par dni na to,co odesel se my o nem zacalo zdat.Je to ctyri tydny a kazdou noc se my o nem zda,noc co noc.Jsou to sny o vycitkach,sny o touze,chod běžného zivota atd.porad dokola.Nikdy jsem to nezažila.Prala jsem si mit sny o lidech,na kterych my zalezi,ale nikdy nic a jeho se nemohu zbavit,je to horsi nez prizrak.Co s tim?Co to znaci?Diky vsem a krasne svatky |
Dracizena 26.12.18 23:20 Nereg. IP: 185.131.62.* | Co to značí? Láska dělá neplechy... Ty jsi do něj samou láskou spadla doslova po hlavě a jsi plná jeho sexuálních energií... a ty, když se vyplavují ven z těla, pomáhají jim myšlenky o něm a dokola a když to nestačí, tak jsou to i sny... není to přízrak... nenadávej na sny, jen v pokoře přijímej, co Ti Anděl snový servíruje... nebo bys raději jednou chtěla prožívat jeho karmické potíže? kdy Ty se budeš v bolestech utápět a on si užívat života?... Natáhla sis do sebe hodně jeho nečistých energií... Toto se běžně lidem stává, díky lásce, až přehnaně fanatické... |