thule 12.04.19 00:19 Nereg. IP: 188.175.34.* | Dobrý den přeji všem, kteří klikli na tohle téma a jsou ochotni mi poskytnout nějakou radu, případně věštbu. Jsem mladý kluk a trápí mě láska, tedy spíše její absence. Rád bych poznal nějakou slečnu, která ocení mé kvality a budu pro ní důležitý, ovšem nějak se mi to nedaří a tato situace mě trápí, příjdu si, že nemůžu fungovat 100% jako samostatná osoba a potřebuji k sobě někoho.. nejlépe někoho kdo bude ochoten brát vztah jako souznění dvou duší a vzájemné propojení a ne jako povrchní spojení zastřešené pouze přílivem hormonů. Jsem znamení které vyžaduje pozornost a má rád když je někým oceněn, i když by ta osoba byla jenom jedna. Mám pocit, že když se mi nějaká slečna líbí, že to není vzájemné. Mám trochu v tomhle ohledu menší sebevědomí a nevím co dělat, vždy mě mrzí pokud nějaká slečna která se mi líbí věnuje pozornost někomu jinému než mě. Ano je to hlavně problém mého ega. Jsem tak trochu stydlivý a neumím být spontánní při jednání se ženami a příjde mi, že mi tohle taky trochu zavazí při navazování kontaktů. Chtěl bych slyšet od Vás zkušených, duchovně senzibilních lidech, co byste mi doporučili ohledně lásky? Případně nějakou věštbu co mám dělat a kdy mě čeká nová láska? Děkuji vám srdečně za odpovědi |