Netopyr 21.06.20 19:37 Nereg. IP: 62.24.86.* | Www.vestirna.com/andelska -inspirace/<br />
"Ve svých touhách a snech nemusíte být skromní, andělé pro s vámi zamýšlejí vždy jen to nejlepší."
Co tam Rede chybi za slovem "pro"... .Nebo tam to slovo "pro" nema vubec byt ?
|
|
Red 22.06.20 08:48 Reg. před 2016
| Máš pravdu, díky, to "pro" tam nemělo být. Jdu zabít korektorku :D |
|
Netopyr 26.06.20 15:13 Nereg. IP: 86.49.109.* | Nastoupim na jeji misto, jake ze jsou ty benefity ? Sef,ktery se chova nekdy jako vrah,nekdy jako fajn chlap a tak nejak ? Ale jo,mohlo by to byt na druhou stranu zajimave.. Klidne bych to prosel a ty male chybky bych povychytal.Korektor musi byt naladen na stejnou strunu i tematu.Kdyz by jsi mel delat korekuru nejakeho technickeho textu,kde nevis skoro nic,hodne ti utece.Minule jsem cetl knihu a jako granat mi do oci buchlo to,ze si v restauraci dali lahev čilského vina.Rikal jsem si,to je urcite nesmysl prekladatele,dival jsem se,kdo prekladal - dva lide,manzele - v registru prekladatelu jsem nasel,ze prelozili dve knihy,coz hovori asi za vse.Jasne chilske se do cestiny foneticky nepreklada,fakt jako bomba na oci... .. |
|
Netopyr 26.06.20 15:35 Nereg. IP: 86.49.109.* | Podivej se jeste na toto,na muj vysledek dnesni vestby - geomantie/acquisitio.php - dava ti smysl ta posledni veta ? |
|
Red 26.06.20 16:10 Reg. před 2016
| ach jo ... :D |
|
Netopyr 26.06.20 16:19 Nereg. IP: 86.49.109.* | Jak rikam,kdyby jsi mi dal mapu,tak bych to pomalu vsechno formou - step by step - prosel a takoveto nedostatky Ti pomohl trebas formou bodu ve Wordu,kde by jsi mohl mit trebas i navrh toho,co chtel asi autor rici a co formou chyby asi plne z textu nevyzniva... . |
|