The Fallen angel 24.09.20 17:58 Reg.24.9.20
| Dobrej den rád vás poznávám všeci, jsem tu nový..
A rád bych se vás poptal co to znamená když mě pronásleduje číslo 23 ?
Tohle číslo zbožnuji, přijde mi strašně sympatické a vidím ho snad všude..
mám ho dokonce i v datumu narození :D , mrknu na čas a tam 23 kouknu na SPZtku auta a tam 23 nebo někdo v mé blízkosti ať už je to student nebo učitel se baví o příkladu které zahrnuje číslo 23 nebo když máme matematiku tak vychází dost často 123 nebo 23 či 32 a tak
vím že moje osudové číslo je 3 a taky jsem zjistil že číslo 23 je dost tajemné samo o sobě a to se nebavíme o kultu který byl posedlý tímto číslem..
tak ptám se po vaši pomoci nejsem si jist co mi to číslo říká najde se tedy někdo kdo by mi mohl pomoci ?
Děkuji předem za pozornost a případnou odezvu přeji hezký den :D |
|
Justi.n.a 30.09.20 00:12 Nereg. IP: 109.81.211.* | VÍTEJ V MÉM SVĚTĚ. Je to krásné číslo, mě docela uklidňuje.. vždycky si říkám, že je vše v pořádku a jak má být. :)) film jsem teda neviděla a ani se dívat neplanuju, mohla bych přijít o své krásné iluze a fantazii :) uzivejme si to cislo dal, hezky den:-) |
|
magdalena 07.10.20 22:04 Reg. před 2016
| č.23 v datu narození, v kartách štastná hvězda, lví síla, vyladuje průšvihy ... ... |
|
The Fallen angel 09.10.20 07:17 Reg.24.9.20
| Děkuji Dajdo..
koukl jsem se na ten film a zde jsem opravdu dosáhnul některých mých odpovědí a ještě více otázek ohledně toho čísla nebylo zcela objasněno.
Just.n.a jsem rád že to konečně vidí někdo stejně když to číslo je v mé blízkosti tak mi to připomene že je tu vedle mě někdo kdo nade mnou drží ochranou ruku
cítím se více v bezpečí a jakoby šlo vše podle plánu zcela souhlasím.
Magdaleno i tobě děkuji tohle jsem třeba ani nevěděl nevíte kde bych se o tom čísle mohl dozvědět více ?
Přeji všem krásný den.
|
|
Dracizena 10.10.20 20:17 Nereg. IP: 178.255.168.* | ZDRAVÍM FALLEN... dej si otázku, kdo v hlavě Tě vede, aby se oči uměli zaměřit vždy na stejná čísla... je to druh energie, která pramení v obrovské hloubce buněk v hlavě a tudy vede Cesta do hvězdných dimenzí... Ale, tam ještě nevidíš, ale všímat si stejných čísel je první duchovní schůdek, na který si Tě Tvá Duše postavila... 2+3= 5 a kolik máme smyslů? PĚT a sem si Tě Tvůj Anděl hvězdný vede, aby ses naučil čistit své smysly a tím si vyjasníš vnímání, až do jasnozřivosti... Pokud chceš vědět více, napiš mi na meil... okopíruju Ti to důležité... jméno znáš a seznam.cz |
|
The Fallen angel 16.10.20 12:52 Reg.24.9.20
| Děkuji moc Dračí ženo
rád se dozvím něco více
e-mail jsem ti tedy už poslal.
|
|