English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Magická koule lásky
Pokud potřebujete nakopnout správným směrem :) Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Arndt

Ženské srdce je právě tenkrát nejvíce láskou choré, když nemá koho milovat.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Živý děs/můra o anomálii".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Živý děs/můra o anomálii

Empatka
09.07.21
11:55
Reg.18.2.21

Jeden z mnoha živých a děsivých snů kdy mě něco pronásleduje(vždy jsem vyděšená). Tohle se mi dejte už dlouho, živé, reálné sny podle reálného bytí.Viz.sen: Já i snoubenec máme stejný sen i chodbě. Mám těch děsivých snů víc, ale nepsala jsem je tady. Tyhle děsy se mi pravidelně zdají něco málo před 3h. Ráno a po přebuzení už nemůžu usnoutV noci byla bouře takže to bylo intenzivnější. Můj sen: večer dne šli spát a nechali pootevřené dveře do pokoje. (Úplně stejně i v reálu).V tom snu jsem se vzbudila že něco svítí v obýváku a plíží se to ke mně směrem do pokoje. Byla to malá bílá koule(anomálie?)a já byla vyděšená jak blázen. Funela jsem, stěží jsem mohla mluvit moc moc obtížné a nemohla jsem křičet. Vzbudila jsem snoubenece až zavře dveře před tou kouli.On se ptal co to je a já mu s těžkosti řekla že anomálie a jde za mnou. Stále jsem funela. Zavřel dveře a já funela ještě víc protože ta světelná bílá anomálie na mě koukala přes klíčovou díru a mě to vyděsilo k smrti, že se chce je mně dostat. Na to jsem se vydesena a ufunena vzbudila neschopná ničeho jen se pohnout k snoubenci a držet se ho.V pokoji pak přilítlo pár stínu i anomálii a já zase měla horečku hned potom. Do rána jsem neusnula, ale hned jak bylo světlo ráno, horečka odezněla. Tohle se mi už dělo ale 100x horší napadení... Prosím o pomoc s vysvětlením nebo doporučením jak se mám obrátit a omlouvám se, pokud to jsem nepatří. Moc děkuji

hns
10.07.21
07:09
Nereg.

IP: 78.80.105.*
Stejný sen u více lidí na jednom místě je dílem negativních entit. Metod je mnoho.

Už jsem tu psal: Zlých snů se zbavíte např. tak, že budete poslouchat/recitovat texty jako Maha Karunikacitta Dharani, Vajranakhi Dharani nebo Sitatapatra Dharani. Také je lze vytisknout, nebo raději ručně opsat, a umístit tam, kde spíte.

Další dháraní (stačí jednou pronést):
namo sarva buddhája
namo pratihata šásanati
tadjathá
óm kha kha kháhi kháhi
džvala džvala húm
tištha tištha phat phat sváhá

Empatka
10.07.21
14:55
Reg.18.2.21

Děkuji za odpověď. Co to znamená v překladu? To druhé povídání stavu říct jednou? Tam kde spíme nebo v každé místnosti nebo vždy před spaním? Budu u toho něco cítit nebo se bude něco dít? Naposledy mne to napadlo fyzicky i psychicky děkuji moc

Empatka
10.07.21
15:01
Reg.18.2.21

Jen pro info nevím jestli to neco znamená, ale jsem v práci a přečetla jsem si to nahlas(to co stačí říct jen 1x) aby jsem věděla zda to dobře vyslovuji a hned následně mnou projela studená voda od hlavy k patě a všude přejela tělem husí kůže dokonce i na obličeji a stále přetrvává... Sice jsem si samovolne vydechla úlevou ale teď se mírně tresu a je mi divně špatně a zima a stále mám husinu ... Co myslíte, souvisí to s tím? Děkuji

Empatka
10.07.21
15:08
Reg.18.2.21

A opravdu mi začíná být špatně, jsem nesvá, rozbolela mne hlava, je mi zima a pod hrudní kosti cítím tlak podobné jako když někdo něco mačká...

hns
10.07.21
15:50
Nereg.

Ta entita pocítila váš odpor a dala najevo svou nelibost. Bude se snažit vás odvrátit od obranných metod. Napište ten text na papír a umístěte doma. Nechte doma dokola přehrávat mantry či dháraní působící proti negativním entitám - ty, co jsem uvedl, nebo jiné. Na youttube jich najdete mnoho.
Kupte si kopál tmavý a vykuřujte jím byt. Vykoupejte se ve studené vodě a místo mýdla použijte sůl. A především zjistěte, Za jakých okolností to začalo. Pokud se to bude zhoršovat, budete potřebovat exorcistu. Nepoddávejte se ale strachu, to tu entitu posiluje.

hns
10.07.21
16:06
Nereg.

můj přibližný překlad (možná někde existuje lepší, nehledal jsem):

poklony všem buddhům
poklony těm, kteří přikazují zastavení (zla)
tak jest (samotná dháraní:)
óm: nejběžnější védská mantra s mnoha významy
kha: éter
džvala: planoucí
húm, phat: specifické mantry působící proti negativním vlivům na subtilní úrovni
tištha: setrvej, zůstaň
sváhá: slovo na konci manter vyjadřující jejich darování

Empatka
10.07.21
16:55
Reg.18.2.21

Moc děkuji za pomoc, určitě vše vyzkouším, snad toho exorcistů potřebovat nebudeme(pokud ano, poznám to podle zhoršeného stavu mého něco vše co se bude dít o doma předpokládám)?
Jinak pro info všude jsem hledala kde se dalo, ale bez úspěchu. Popis té věci jak vypadá(mám to natočené i na videu toho asi démona i bílé létající anomálie)... (když to teď píšu boda mne to všude do zad a drtí)
Je to malé jak mimino, plapolaji mu oči rudé jak oheň hýbe se to jako plamen a nad hlavou mu to taky plapola a měl šílený úsměv, nebylo vidět obrysy jen tyhle části/popis z videa
Dcera ve snu ho měla jako první asi dva měsíce každou noc a pronásledoval ji všude po bytě, šílené se usmíval a měl dlouhé prsty jak ostré kosy. Když ji chytil vždy ji zabil nebo vyhrožoval že zabije všechny

Empatka
17.07.21
00:09
Reg.18.2.21

Takže pro info, dva dny po sobě mi bylo blbě, někdo mě sledoval atd. Ale říkala jsem to i nahlas i u usínání 2 noci po sobě, že jsem silná, že jsem to nevolala, Nezvala, nechtěla atd. Spánek ok nic si nepamatuji a to si vždy pamatuju a můžu i sny navázat a rekapitulovat ještě ve snu, limbu... No nic...
Mám nový mobil a tak jsem zkoušela kameru, mám několik dnešných videí po sobě, od zapnutí až po vypnutí s ROJEM ANOMÁLII různých rychlosti a směru nonstop... Videa jsem s prosbou o radu a posouzení poslala dál a teď čekám... Není mi to jedno, je to divné a začínám si myslet že je to ve mně... Nebo že to litá že mně,ke mně,skrze mne... Mám při 3ti oko... Dlouho bylo ticho... Nevím...

hns
17.07.21
13:26
Nereg.

IP: 78.80.121.*
Takže zlepšení? Co z mých rad jste použila?
Entitám nahlas řekněte: "Nejste tu vítáni! Nemáte nade mnou žádnou moc!"
Říkala jste, že to nejprve obtěžovalo dceru. Z toho jsem vycházel, že nejde o haluze (tj. medicínská, ne exorcistická záležitost).

Empatka
19.07.21
22:33
Reg.18.2.21

Zdravím, dcera je z obliga naštěstí... Doma mi to vždy večer praská jak se to pohybuje a mám nezpocet videí kde to kumuluje,zhlukuje a když do toho zasahnu tak se to rozptýlí a pak znova začne vířit, létat atd... Doteď jsem nedostala od nikoho vyjádření i když jsem poslala spoustu důkazů... Myslím, že se to lepí na mě, protože to vnímám, ale já nechci... Sem pak vyčerpaná... z Vašich rád jsem použila nahlas ti mantru několikrát, ale spíš se to děje mně a nebo jsem tak blbá, že mi to nedá a prostě natacim a fotím a pak vše vidím... Vyčerpává mně to, ale nechci se tomu poddávat a budu si muset zakázat asi fotit a točit... Jinak nevím...

hns
20.07.21
07:42
Nereg.

IP: 78.80.121.*
Pokud to máte natočené, je to reálné.
Tím, že se na to nebudete soustředit, to ale nezmizí.
Je třeba si ujasnit, jak to začalo, jestli to chcete odstranit a pak aplikovat vhodné metody (uvedl jsem jen pár základních). Může to ovšem nějakou dobu trvat.
Toho exorcistu bych doporučil, aby to posoudil. Zde není bohužel prostor na rozsáhlejší komunikaci.

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)