Corpse 19.03.22 23:43 Nereg. IP: 90.179.11.* | Dobrý den, potřebuji pomoc, prosím jen chci upozornit že to myslím s cela vážně a myslím si že zbytečné nadávání a urážky nejsou třeba. Takže chci se na něco zeptat. Takže vždycky jsem se chtěl stát upírem, No a já mám takový problém že bych potřeboval od někoho aby mě upírem udělal/a no ale spíše bych to potřeboval za pomocí černé magie. Bral bych i kousnutí ale spíše od člověka kterému věřím ale takový ho člověka žádného neznám. A teď další věc, kdysi jsem dělal takový rituál, že jsem si vzal v noci svíčku a sklenici z vodou a do ní jsem dal trochu své vlastní krve a odřekl jsem nějaké magické řeči, no a poté jsem se začal budit v noci a nesnáším světlo mám rád noc a chození temným lesem, a ano mám rád lidskou krev, chutná my, nemám kde krev sehnat takže my spíše dala ochutnat moje kamarádka. Byla to lahůdka. A no po pravdě se cítím jako upír mám docela i ostré špičáky ale ne zas tak viditelné. Nosím i černé hadry a poměrně dlouho asi už od devíti let, nyní je mi 21 let a ano to je ta otázka, zda jsem už upír anebo se se jim mám stát? Jsem i strašně bledý a já si myslím že nějaké náznaky mám, protože jsem se i narodil v noci. Takže pokud upír nejsem tak bych potřeboval najít někoho kdo by mě za pomocí černé magie proměnil/a. Jo a prosím já to opravdu beru vážně takže, děkuji za odpověď a když tak mi jsem hoďte nějakou stránku. |