Katrin1252 19.11.22 19:43 Nereg. IP: 46.174.63.* | poslední dobou se mi každý den zdá sen o tom že si koupíme koně a ano za 4 měsíce si ho máme opravdu koupit, ale slyšela jsem někde , že když se ti o tom zdá nikdy se to nestane... potřebovala bych poradí. |
|
agavenka 21.11.22 08:32 Reg.17.5.22
| -- -- -- -- Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze. -- -- -- -- |
|
nulak 21.11.22 16:13 Nereg. IP: 93.153.74.* | Hlavně ignorujte agaven. Ta napíše všem špatnou zprávu a že online vyvěští za 50 Euro ..
Jasně, že kůň nakonec bude, akorát se moc těšíte a bojíte se, tak se Vám zdají hlouposti ;)
Držím pěsti :) |
|
Abad Badesoo 14.12.22 22:30 Nereg. IP: 37.48.44.* | *Příjemný večer, bíle zasněný,tichem zasněžený,sen žitý při bdění*Večer kdy sny na nás padají tak měkce jako vločky sněžné*Večer co přináší Sen o snění ve snění*Sny co nesmíme vždy jen kvůli odpovědím,ty sny v nichž zažíváme,, Něco co v kulisách dne je jen ztěží možné*Večer už přináší spánek*Těším se už kam zavedou mě cesty snění*Sny jsou Světy různé a já procházím jimi skrz, tělo mé je pouhý vánek*A tak přeji Vám Krásné Živé Snění jenž lehounce projde Branou probuzení*Vždyť snít můžeme i za dne*Mysl naše je jak síť kterou Sen jen tak nepropadne*Dobrou a zážitku plnou noc na cestach bez hranic... |
|
Abad Badesoo 15.12.22 01:47 Nereg. IP: 37.48.44.* | *Příjemný večer, bíle zasněný,tichem zasněžený,sen žitý při bdění*Večer kdy sny na nás padají tak měkce jako vločky sněžné*Večer co přináší Sen o snění ve snění*Sny co nesmíme vždy jen kvůli odpovědím,ty sny v nichž zažíváme,, Něco co v kulisách dne je jen ztěží možné*Večer už přináší spánek*Těším se už kam zavedou mě cesty snění*Sny jsou Světy různé a já procházím jimi skrz, tělo mé je pouhý vánek*A tak přeji Vám Krásné Živé Snění jenž lehounce projde Branou probuzení*Vždyť snít můžeme i za dne*Mysl naše je jak síť kterou Sen jen tak nepropadne*Dobrou a zážitku plnou noc na cestach bez hranic... |
|