English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 16.9.2024
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 16.9.2024
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.



Lucihek
15.05.24
23:21
Reg.15.5.24

Zdravím
Nevím jak to tu funguje ale zkusím to. Zajímá mě,kam se bude ubírat můj život . Mám krásnou rodinu, šikovnou holčičku a milujícího manžela. Ale práce nás zaměstnává to,že na to krásné není čas. Začínám být z toho zoufalá. Vím že peníze nejsou vše,ale můžeme si za ně koupit jídlo,oblečení,výlety ATP. chci být doma s malou ,užívat si ji a ne být od rána do večera v práci vyhrát jackpot neznamená pro mě to že budu nechutně bohatá,ale to že budu trávit svůj čas s rodinou . Chci vědět ,jak to vše dopadne
 
Lucihek
15.05.24
23:25
Reg.15.5.24

Zapomněla jsem asi napsat svůj dát narození . 19.08.1993 Lucie
 
Konik7811
18.05.24
14:10
Reg.11.4.24

Dobrý den, u vás je přesně vidět rozpor mezi prací,rodinou a domovem,dětmi,Saturn který značí materiálno,práci,řád a strukturu ,také omezení,a disciplínu,limit,máte momentálně v sextilu na Uran a Neptun,to dává pracovní stránce origialitu ze strany Uranu a nějake naplnění té jemnějši stránky jako je plnění snu,ta struktura je Neptunem podpořena že vaše fantazie se v ní umi realně prosadit,a tedy uskutečnit,co je ale problém,že Saturn vám zároven dělá opozici na Lunu,a Luna je domov,rodina,děti,energie Matka Dítě,emoce,vnímání rodinného krbu a ta opozice vám ji blokuje a přednost tedy má pracovní energiea a je to velmi složité vyvážit ,protože opozice vždy aktivuje konflikt,proto je potřeba tohle období příjmout tak že prostor je ted vice pro práci s tím že méně bude pro rodinu a je opravdu se snažit na to dívat vice po té praktické stránce a brát to pozitivně,ono se to zase změní a velký prostor dostane i rodina a domov,ale nelze na to tlačit,jinak bude vznikat konflikt,Saturn se posune za nějaký čas,ale bude se vracet zpět ,protože bude brzy retrográdní a znovu se dostane do opozice na vaší Lunu a poté ještě jednou až se bude zase dávat do přímého směru,proto budte trpělivá,určitě se najde spoustu možností jak být s rodinou dle vašich představ,ale nebude to tak jak by jste zrovna chtěla,ta práce tam bud enějakou dobu více upřednostněna a berte to jako pozitivum.
 
Lucihek
18.05.24
17:32
Reg.15.5.24

Děkuji za odpověď , trochu mi to pomohlo :)
 



Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)