English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.

L.
24.09.24
19:04
Reg.24.9.24

Dobrý den, prosím u mě o výklad na lásku, partnerské vztahy. + Výklad o mě a ex (Zda se třeba někdy zase vrátí - momentálně má přítelkyni, nebo zda se naše cesty zase někdy sejdou. Zda si na mě někdy v dobrém vzpomene, že jsem ho měla ráda. Proč se mnou vůbec byl. Zda rozchodu lituje atd. Případně, jak na něj zapomenout, aby mě to už netrápilo.). Moc děkuji za odpověď.

Alora
29.11.24
23:27
Reg.29.11.24

Zabudnite na niekoho kto si vybral inú
Načo by si mal vrátiť taky človek do života vás nepatrí čaká vás niečo oveľa lepšie
Nakoniec to zistíte sama prekonanie rozchodu je uvoľnenie všetkých emoci pustite bolesť von plač depresie frustrácia všetko zo seba nechajte odísť začnite pracovať sama zo sebou, nájdite lásku k sebe a nikdy nedovoľte vrátiť sa človeku ktorý vás zranil po tom ako sa znova date do poriadku on to uvidí a bude vás chcieť ale už to nedovoľte vtedy svoje rozhodnutie pochopí a uvedomí si čo stratil a pamätajte si ak ubližim ja bude ublíženie mne rovnako ako si on našiel inú zákon karma to vráti hlavu hore

Luzius
02.12.24
10:12
Reg.2.4.24

Při výkladu na vaši otázku vyšly karty Měsíc, Milenci, Trojka mečů a Hvězda.

Měsíc ukazuje na vaše nejistoty a emoce, které teď prožíváte. Možná hledáte odpovědi na to, proč se věci staly tak, jak se staly. Tato karta naznačuje, že je potřeba dát si čas a důvěřovat své intuici – odpovědi přijdou, až budete připravená je přijmout.

Milenci poukazují na silné pouto, které mezi vámi a bývalým partnerem bylo. I když teď má jinou partnerku, karta naznačuje, že si na vás občas vzpomene a váží si toho, co jste spolu zažili. Byli jste pro sebe důležití, ale váš vztah měl být hlavně lekcí pro oba.

Poslední karta, Hvězda, je znamením naděje a nového začátku. Radí vám zaměřit se na sebe a budoucnost – je před vámi krásná cesta, která přinese nové možnosti a štěstí. Uzdravit se z tohoto vztahu není o zapomínání, ale o tom dovolit si jít dál. 🌟

L.
14.01.25
11:37
Reg.24.9.24

Děkuji vám za váš výklad, vážím si toho.

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)