English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 14.3.2025
Svátek slaví Růt a Matylda, zítra Ida.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 14.3.2025
Svátek slaví Růt a Matylda, zítra Ida.
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Pracujeme, abychom žili, nežijeme, abychom pracovali.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mé tajemství nebude odhaleno. ”

Myšlenky moudrých

Rudolf II.

Stárneme tak rychle, že v noci, když je ticho, slyšíme, jak nám kornatějí tepny.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.

bobina62
10.12.24
18:11
Reg. před 2016

Děkuji za odpověď. Je o 18 let mladší a ženatý. Už rok mě uhání, spíš naznačuje a čeká, že já budu aktivnější. Docela mě i přitahuje. Chtěla jsem si ještě trochu užít hezkých chvilek a něžností, ale nějak se to neposunuje. Tato situace se mi po 20 letech vrátila, tehdy také na školení kolega čekal, že za ním přijdu do pokoje. Když jsem to neudělal, byl uražený a dokonce se mi i mstil. Asi mi to má něco říct, ale nějak jsem nepochopila, o čem to úplně je. Bohužel ten mladý je kolega z práce, kterého každý den potkávám na chodbě. Začíná to být i nepříjemné, ale nechce se mi kvůli němu z práce odejít.

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)