English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 14.3.2025
Svátek slaví Růt a Matylda, zítra Ida.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 14.3.2025
Svátek slaví Růt a Matylda, zítra Ida.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.

Z.
19.01.25
00:16
Nereg.

IP: 85.163.230.*
Dobrý den, chtěla bych se zeptat (asi karet), zda jsem si k sobě nepřipoutala svého ex a proto se mi v lásce nedaří a stále jsem myšlenkami u něj a nedokážu se v životě posunout. Jde o to, že jednou jsem byla myslím na dušičky na nějakém pohanském rituálu a tam se cosi říkalo a připíjelo a pak se mělo vyslovit přání a údajně se to mělo vyplnit. Tehdy jsem byla po rozchodu s ex přítelem, ale byli jsme spolu v kontaktu a já si přála zase být s ním. Vůbec jsem tomu obřadu nepřikládala nějaký význam ani naději ve splnění čehokoliv. No dali jsme se zase dohromady, ale dobře to nedopadlo. Tak by mě zajímalo, zda jsem si tímto přáním tehdy nepokazila život a nepřipoutala se k němu. Pokud ano, jak to zrušit? Děkuji za odpověď.

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)