tester48 14.03.10 10:33 Reg. před 2016
| Ahoj potrebuji radu asi pred 2 mesici jsem se rozesel s holkou (moji vinou) stale na ni myslim protoze byla moc mila, hodna a vesela a taky hezka, hrozne mi chybii, nevim co ji mam rict... s kazdym pokusem je to horsi a horsi, a jeste k tomu se vratila ke svemu byvalemu. nevim co mam delat. hrozne ji chci zpet... |
|
kelišová 14.03.10 11:00 Nereg. IP: .* | Ahoj tester !
Upřímně nevím , co jsi jí provedl , co se stalo , že odešla , tak nemohu objektivně poradit , co máš dělat .Záleží na tom , co se stalo - jestli to byla kravina a nebo něco vážnějšího .
Jedno vím , ale určitě a to že si z toho můžeš vzít příklad - a neudělat příště stejnou chybu .
Jinak - vše se ještě může obrátit k lepšímu , co napsat jí sms , nebo se jinak omluvit , každopádně si myslím , že máš ještě šanci to změnit - stačí chtít .Zkus to ... .
Když by to nešlo - třeba na to bude potřeba více času , třeba se pak potkáte za dýl a bude to jiné ... ..
Hodně štěstí ! |
|
tester48 15.03.10 20:42 Reg. před 2016
| byla to blbost omluvil jsem, ale marne... |
|
tester48 30.03.10 13:50 Reg. před 2016
| ahoj tak uz je to trochu lepsi aspon teda spolu muzem znovu spolu (normalne) mluvit ale problem je ted ze je s byvalim (je to magor) nevim mam jit na to zvolna nebo naopak? neznate nekdo nejake kouzlo? :-D :-) |
|
Missmisa17 28.12.10 23:09 Nereg. IP: .* | Hlavně tedka neudělat další blbinu... ... |
|