Lea 26.04.10 21:27 Reg. před 2016
| Chtěla jsem se zeptat?? Kam se poděla kartářka Zlata?? náhodou jsem si asi před měsícem u ní udělala výklad... musím říci, že tedy se hodně strefila do černého... její kartičky pověděly a ono se tak i stalo. Jenže najednou ji tu nemůžu najít... nevíte proč?? co se s ní stalo?? Děkuji L. |
|
b,,, 26.04.10 23:28 Nereg. IP: .* | a proč ji hledáš? |
|
Planetweb 28.04.10 00:08 Reg. před 2016
| b,,,: cetla jste ten tex??? |
|
b,,, 28.04.10 11:24 Nereg. IP: .* | jo četla... .. tak když jí dělala výklad tak musí mít na ni kontakt tak ať se s ní skontaktuje a hned bude vědět kde je, a tak ji najde nejlíp... . |
|
lea 28.04.10 15:12 Reg.18.5.21
| no mne by spíše zajímalo, proč ji tu smazali, když měla úspěch a lidé si ji chválili... i můj příspěvek zrušili... Proč?? toť otázka ne ani na návštěvníky jak na administrátory... a pokud z vás někdo byl s jejím výkladem spokojen... či nespokojen... napište svůj názor... |
|
Planetweb 04.05.10 22:28 Reg. před 2016
| Lea: Tak to napiste jako dotaz adminum do sekce pripominky, admini tam i odpovidaji. Ze by nekoho sami jen tak bezduvodne smazli neverim, to uz by tu chybely ruzny Patrusky a dalsi entity |
|
red 24.05.10 20:29 Nereg. IP: .* | Rusim prispevky, ktery jsou reklamniho razu. Pokud nekdo vyuziva vestirnu k obohaceni se, tak se mi to samozrejme nelibi :)
Tento zasah je na zaklade spamovani, ktere se tu jednu dobu objevilo a forum bylo zavsivene odkazy na nekolik konkretnich webu.
Pokud se nekdo zepta a je mu odpovezeno, pak to nechavam (nesmi to byt ale zase do oci bijici, ze si to clovek napsal sam sobe ..) |
|