Linda 22.05.10 18:12 Reg. před 2016
| mám takoví problém jsem ještě na základce no a má ze všeho strach třeba při zkoušení nebo se mě někdo na něco zeptá a já najednou nějak ztuhnu a nedokážu nic říct. třeba od 1 tř. jsme si měly něco třeba přinest např. krabici a já se hned bála že jsem donesla moc malou atp. a že se mi třeba boudou .právě i přitom zkoušení se bojí že řeknu něco špatně a budou se mi smát.a kvůli tomu mám částečně i špatné známky. |
|
Maty 22.05.10 23:17 Nereg. IP: .* | Lindo, podle všeho jsi na sebe moc přísná a nevěříš si. Zkus se více uvolnit a třeba každé ráno, když otevřeš oči, si říct : "Tak co mě dnes zajímavého a krásného čeká". Usměj se na sebe do zrcadla nebo řekni něco legračního. Když to hned nezvládneš, tak se o to alespoň pokus. Máš v sobě velké napětí a to Ti brání se soustředit na otázku, kterou dostaneš při zkoušení. Neboj, to půjde, když začneš očekávat hezký den, on se Ti nakonec ukáže. Držím palečky.. |
|
Tilly 23.05.10 10:47 Reg. před 2016
| Ahoj Lindo tenhle problém trápí spoustu lidí, ale neboj časem se to podá. Snaž se nemyslet na to, že něco uděláš špatně. Tvoje vědomí ti pozvedne sebevědomí. |
|
dracizana 23.05.10 11:58 Nereg. IP: .* |
Lindo, dej si do představy, že strach jsou bodláky přichycené na Tvém těle v barvě černé a v barvě bílé. Bílý strach nás zavčasu varuje, ale černý strach nás vykolejuje a víš proč? Protože si člověk má k těmto pomyslným bodlákům vizualizovat ještě, že je posetý bodláky barevnými, jako kytičkami. Tvoř si tuto vizi třech forem a v tomto trojúhelníku buď jakoby skovaná a uvidíš, že strach ve skutečnosti není strach nepřítelem, ale Andělem Strážným když člověk propojí stupně strachů a to je bílý + černý + barevný.Černý strach když necítí vedle sebe vibraci strach barevného, tak působí na nervovou soustavu ostře a člověka to vyvádí z míry. Těch černých bodláčků máš na sobě zbytečně dost a barevné bodláčky na Tobě nevidím a proto před spaním vždy poskakuj a tím ty černé ze sebe sklepávej asi jako sněhové vločky, nebo saze a nebo si lepiky pomyslně z těla sundej a ty barevné zase nandej. Hraj si s vizemi na zdraví. Je to jednoduché a je nutné aby sis těmito vizemi vyrovnávala svou SVATOU TĚLESNOU TROJICI a tím je ji vnitřní orgánové tělo/bílá/ + povrchové tělo/barevná/ + a aurické tělo /černá/….Cvič s krční páteří+oklepávej černé lepiky + omačkávej často kolena, jsou tam důležité akupresurní body které léčí strach. Určitě 3x týdně lez po kolenou aspoň 3 metry…držím Ti palce….ahoj…
|
|
Laburnum 28.05.10 22:54 Reg. před 2016
| neviem... no ja by som to riesila tak,ze by som sa zdoverila niekomu, o kom viem,ze ma podrzi... .povedz tomu cloveku vsetko a ked aj prides zo skoly,tak mu povedz ako bolo... alebo mu aj rovno povedz,ze potrebujes podporu,mozno sa taky niekto najde |
|