eisa 07.07.16 17:58 Reg. před 2016
| poraďte mi prosím co mám dělat. Můj muž měl 5 let mladou milenku se kterou se několikrát rozešel a zase dal dohromady.Strašně jsem se trápila, mám ho pořád ráda, až se něco zlomilo a já už nemohla takto dál.Rozhodla jsem se , že radši budu sama a nekompromisně trvala na tom aby odešel za ní nebo to okamžitě ukončil.Ukončil to , zůstal se mnou, ale chová se ke mně nepřátelsky pokud mu dám najevo svoji lásku a nebo mě úplně přehlíží.Nechápu proč zůstal a co tedy chce, chtěla jsem mít konečně klid a teď se znova jen trápím.poraďte mi prosím. Děkuji
já15,8,1968 on 14,10 1965 |
|
Dracizena 08.07.16 23:51 Nereg. IP: 86.49.183.* | v TOMTO SMĚRU SI MUSÍŠ PORADIT SAMA A DEJ SI RUKU NA SRDCE, ŽE I KDYŽ TI 100 LIDÍ BUDE RADIT "JDI OD NĚJ" stejně s ním zůstaneš, protože ho máš ráda a máš svůj věk který musí ledacos překousnout... Matka je chůva dětem a muži ženy obšťastňují... Muž není ženou a když se jde muž k nějaké jiné okysličit, doma je zle... nech ho vydýchat a čas ukáže... hraj jeho hru... nic od něj nechtěj a jukej také po jiných mužích... třeba jen jako, aby si toho všiml... proč se k Tobě vrátil? Má u Tebe jistotu a vše, co k životu potřebuje... |
|
eisa 12.07.16 16:50 Reg. před 2016
| děkuji za odpověď, snažila jsem se na něho netlačit a nic jsem mu nevyčítalaa přesto si dnes ráno sbalil věci a odešel. Byl na mě moc zlý , že prý z něj vysávám energii a proto je unavený a za všechno co se stalo můžu já.Zůstal prý proto, že ho ona vyhodila kvůli mně, že bych jim nedala pokoj.Prý si ho už nikdy nezískám zpět. Přitom večer mně přivezl kytičku a nic nedal na sobě znát.Pokaždé když se zvednu tak mě srazí zase dolů.Cítím se hrozně, je to už opravdu konec mezi náma a nebo nás čeká ještě něco společného,možnost ,že by se po čase vrátil?
Jak se zbavit té hrozné bolesti, kterou cítím.
Děkuji |
|
Dracizena 13.07.16 13:38 Nereg. IP: 86.49.183.* | TVŮJ MUŽ JE V ŘÍJNU... a ne všichni, ale většina říjnových, jsou jelenem v říji a když neokusí i jinou ženu, cítili by se nenaplněni... To je příroda, to se nedá nic dělat... Ale opovrhuje Tebou, tak počkej... Dělej denně rituál, pomohu Ti a uvidíme... před spaním, kdy ležíš v posteli, si polož dlaně na pupek a začni ámenovat. Opakuj toto slovo, dokud neusneš... Rovnáš sobě i jemu energetické pole a uvidíme, jakou máš pro něj přítažlivost... ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN S VÁMI... |
|
eisa 13.07.16 19:29 Reg. před 2016
| děkuji zkusím, potřebuji se alespoň zbavit bolesti kterou cítím |
|